Dogovor kuću gradi: Sastanak načelnika i četiri poslanika

U Modriči je održan sastanak rukovodstva opštine sa četiri narodna poslanika u NS RS iz Modriče.

Republika Srpska 09.03.2021 | 10:19
Dogovor kuću gradi: Sastanak načelnika i četiri poslanika

Na sastanku je bilo riječi o unapređenje odnosa između lokalne zajednice i republičkih institucija. Narodni poslanici Gordana Vidović(SS - PDP), Mara Milošević(SNSD), Risto Marić(SPRS) i Stevo Joksimović(SDS) dogovorili su sa načelnikom opštine Modriča Jovicom Radulovićem (SDS) da će tražiti podršku za realizaciju kapitalnih projekata koji su već započeti.

- Radi se o izgradnji velikog nasipa i zaštiti od poplava naselja Dobor i izgradnji zatvorenog bazena u Modriči. Takođe je dogovoreno da narodni poslanici u Narodnoj skupštini pokrenu niz aktivnosti koje bi dovele do boljeg života građana na ovim prostorima. Pored ovih najkrupnijih, razgovarali smo i o još niz manjih projekata. Svi ti projekti su započeti prije moga preuzimanja dužnosti načelnika opštine poslije lokalnih izbora - istakao je Jovica Radulović.

Svi narodni poslanici su pozdravili novi vid kumunikacije između načelnika opštine i njih izabranih u najviši zakonodavni organ vlasti Republike Srpske i ocijenili da je ovaj vid saradnje koristan.

Sastanak je protekao u izuzetno prijatnoj i demokratskoj atmosferi, a zanimljivo je da su tu bila sva četiri kanditata za načelnika Modriče na novembarskim izborima, Mara Milošević, Risto Marić, Gordana Vidović i pobjednik izbora Jovica Radulovć. Svi su pohvalili inicijativu Radulovića za održavanje ovakvih dogovora i najavio da će se sastanci ovog tipa održavati jednom mjesečno.

(BN/Novosti)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Modricanin

09.03.2021 09:52

Domacin covjek...

ODGOVORITE
Name

Pedka

09.03.2021 10:32

Napokon nešto normalno. Svaka čast

ODGOVORITE
Name

modricanin

09.03.2021 12:07

Vidi Riste zvanog "gubar" sto unisti Srpske sume, Gordane lazne opozicionarke i sefice im Mare Uroseve. Tesko onom kome su oni nesto pomogli, naravno osim sebi i svojoj porodici.

ODGOVORITE
Name

Dado

09.03.2021 16:32

Nekako imam osjecaj da je otvaranje najnovije banke u RS povezano bas sa ovim sto trazi mmf.

ODGOVORITE
Name

Rade

09.03.2021 21:45

Sve institucije su u korupciji i kriminalu od mjesnog ureda do članova prijesedništva PROPALE DRŽAVE BiH

ODGOVORITE