Даме са естраде похвалиле се поклонима: Од скромних до скупоцених букета и слаткиша!

Осми март као посебан дан припадница нежнијег, а неки би можда рекли и јачег пола и ове године је протекао у даривању и изненађењу дама, нека изненађења била су слатка, нека цветна, а нека ипак за памћење.

Забава 08.03.2021 | 21:02
Даме са естраде похвалиле се поклонима: Од скромних до скупоцених букета и слаткиша!

Иако је 8, март празник којим се обележава дан жена у години, њихов дан би требало да буде 365 дана сваке године, што многим припадницама нежнијег пола и јесте, уз своје пажљиве партнере или ипак пријатеље.

Упркос пандемији корона вируса и пооштравању мера, мушкарци су се ипак потрудили да својим лепшим половинама, али и другарицама, приреде изненеђење и обележе њихов дан, како романтичне вечере уз музику у ресторану нију баш најбоља опција, ипак су поклони за многе даме стигли овог јутра, чим су оне отвориле очи.

Прелепе поклоне, али и изнанађења која ће памтити имале су Цеца Ражнатовић, Јелена Карлеуша, Софија Милошевић, Милица Павловић, Катарина Грујић, Анабела Атијас, као и девојка Стјепана Хаусера...

Шта су познате жене добиле од својих партнера за 8. март, погледајте у галеији, а који поклон или изненађење вам се највише допада, пишите нам у коментарима:

(Телеграф.рс фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар