Dame sa estrade pohvalile se poklonima: Od skromnih do skupocenih buketa i slatkiša!

Osmi mart kao poseban dan pripadnica nežnijeg, a neki bi možda rekli i jačeg pola i ove godine je protekao u darivanju i iznenađenju dama, neka iznenađenja bila su slatka, neka cvetna, a neka ipak za pamćenje.

Zabava 08.03.2021 | 21:02
Dame sa estrade pohvalile se poklonima: Od skromnih do skupocenih buketa i slatkiša!

Iako je 8, mart praznik kojim se obeležava dan žena u godini, njihov dan bi trebalo da bude 365 dana svake godine, što mnogim pripadnicama nežnijeg pola i jeste, uz svoje pažljive partnere ili ipak prijatelje.

Uprkos pandemiji korona virusa i pooštravanju mera, muškarci su se ipak potrudili da svojim lepšim polovinama, ali i drugaricama, prirede izneneđenje i obeleže njihov dan, kako romantične večere uz muziku u restoranu niju baš najbolja opcija, ipak su pokloni za mnoge dame stigli ovog jutra, čim su one otvorile oči.

Prelepe poklone, ali i iznanađenja koja će pamtiti imale su Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša, Sofija Milošević, Milica Pavlović, Katarina Grujić, Anabela Atijas, kao i devojka Stjepana Hausera...

Šta su poznate žene dobile od svojih partnera za 8. mart, pogledajte u galeiji, a koji poklon ili iznenađenje vam se najviše dopada, pišite nam u komentarima:

(Telegraf.rs foto: printscreen)

Komentari / 0

Ostavite komentar