Србија: Сутра нема сједнице Кризног штаба

Седнице Кризног штаба сутра неће бити, сазање Курир.

Србија 08.03.2021 | 17:45
Србија: Сутра нема сједнице Кризног штаба

Иако је у петак речено да ће у уторак бити нова седница Кризног штаба, од тога ипак нема ништа.

Седница уопште није ни била заказана, а члановима Кризног штаба је усмено саопштено да сутра нема састанка.

Медицински део Кризног штаба био је за затварање угоститељских објеката на седам дана или бар скраћивање радног времена.

Подсетимо, на претходној седници, одржаној у петак, одлучено је да се све, осим прехрамбених продавница, апотека и бензинских пумпи, затвори од суботе у подне до понедељка у шест сати ујутру. Та мера спроведена је прошлог викенда, а нове мере очекујемо после наредног заседања Кризног штаба, чији термин још није одређен.

(Курир)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Хм

08.03.2021 16:57

Дао Бог да висе нкад не буде ниједне. Дозлогрдили су Богу и народу. Или це милом или силом престати са својим небулозним мјерама и млацењем празне сламе по налогу нwо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

4008

08.03.2021 17:26

Јавне конференције кризног штаба, као и изјаве појединац путем средстава информисања почињу да стварају неповјерење код грађана. Прво данима љекарски дио најављује велики број строжији мјера, а онда Влада доноси сасвим нешто друго. Потврда овог је и то да је била најављена сједница Кризног штаба штаба за уторак, а сад се каже да неће бити одржана и поред веома тешке епидомолошке ситуације. За викенд прије десетак дана није ништа радило послије 12, 00 часова. Међутим, прошло је 7 дана а видимо да се стање не поправља. Нема сада ни ученика средње и основне школе на скијању, а и даље имамо велики број заражених. Немогу се према једној ученичкој популацији примјењивати мјере учења на даљину, а други да иду у школу и дјеца у вртиће. Оваквим приступом није могуће на научној спознаји доћи до сазнања колико који ситуација и фактор утичу на заражавање. Мора се примијенити селективни приступ фактора и правити статистичко поређење. У свему овоме се посебно чудно понаша доктор КОН који за све окривљује грађане. Он се шесто хвали да изврсно познаје медицинску статистику, међутим није баш тако јер није се прославио са поузданом статистиком, а поготово ставовима на бази његове статистике. Откад са јавношћу није више активна проф. др Кисић, народ постаје да сумња у информације које и савјете које даје један дио љекарског дијела кризног штаба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Печурка

09.03.2021 07:21

Трла баба лан...

Name

добро јутро

08.03.2021 17:34

Ста це сједница кад нема Короне?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Станисављевиц

08.03.2021 19:14

На сву срецу и разум не поштујем никакве тзв.мјере против "тзв невидљивог непријатеља"јер се то коси са мојим људским правима и слободама и наравно здравим разумом ко хоце бујрум....

ОДГОВОРИТЕ