"Ово је и ваш Град, чините га љепшим и успјешнијим"

- Циљ свима нама треба да буде Град у којем су жене и мушкарци равноправни и, у највећој могућој мјери, могу да остваре своје потенцијале и амбиције, како би цијело друштво било напредније и економски развијеније.

Република Српска 08.03.2021 | 11:01
"Ово је и ваш Град, чините га љепшим и успјешнијим"

Ово је између осталог, поводом међународног Дана жена, навео градоначелник Бијељине Љубиша Петровић у празничној честитки свим женама Бијељине.

- Поштоване суграђанке,

Осми дан марта је посвећен вама, како бисмо вам се као друштво и појединци захвалили за ваш рад, љубав и све што током цијеле године чините и тако доприносите хуманости и успјеху, прије свега, наших породица, али и сваког другог дијела друштва у којем сте активне.

Циљ свима нама треба да буде Град у којем су жене и мушкарци равноправни и, у највећој могућој мјери, могу да остваре своје потенцијале и амбиције, како би цијело друштво било напредније и економски развијеније.

У таквом друштву се поштују специфичности сваког грађанина, али то поштовање неће доћи нити ће се одржавати само од себе. Зато позивам суграђанке да се за свој бољи положај боре свакодневно, доказујући да могу бити не само равноправне, него често и јачи пол, а мушкарце да их подрже у тим настојањима. Тако ћемо сваког дана, а не само 8. марта, показати да цијенимо своје мајке, супруге, баке, сестре, кћерке, унуке, колегинице, пријатељице и друге жене с којима живимо и радимо.

Зато, свим Бијељинкама желим срећан Дан жена уз поруку: ово је и ваш Град, јер га чините љепшим и успјешнијим!, каже се у честитки градоначелника Бијељине.

(БН)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Зага

08.03.2021 11:30

Свака цаст, градонацелнице, Бијељина до сада није имала градонацелника твојих квалитета, нити це. Зелим ти сву срецу у раду, испуњење свих планова и сто мање опструисања твог рада и одлука. Зивио!!! 😍

ОДГОВОРИТЕ
Name

Р

08.03.2021 11:52

Браво! Хвала Градоначелниче наш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован

08.03.2021 11:53

То краљу само напријед једина опзиција си ти Станивуковић Вукан и Тривићка.Спашавајте овај народ ако бога знате и има.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запањена

08.03.2021 12:20

Хвала Вам градоначелниче. Има наде за овај град још увијек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зика

08.03.2021 12:37

Добар си момак свака част.Само сто ће споменик Дражи Михајловицу није уреду ради наших суграђана муслимана а богами и ради многих нас.Моји су сви а било их је пуно убијени режимом Дразе

ОДГОВОРИТЕ
Name

4/5

09.03.2021 17:56

Дакле, Семберија, предности и потребе. Информација за градјане?

ОДГОВОРИТЕ