"Ovo je i vaš Grad, činite ga ljepšim i uspješnijim"

- Cilj svima nama treba da bude Grad u kojem su žene i muškarci ravnopravni i, u najvećoj mogućoj mjeri, mogu da ostvare svoje potencijale i ambicije, kako bi cijelo društvo bilo naprednije i ekonomski razvijenije.

Republika Srpska 08.03.2021 | 11:01
"Ovo je i vaš Grad, činite ga ljepšim i uspješnijim"

Ovo je između ostalog, povodom međunarodnog Dana žena, naveo gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović u prazničnoj čestitki svim ženama Bijeljine.

- Poštovane sugrađanke,

Osmi dan marta je posvećen vama, kako bismo vam se kao društvo i pojedinci zahvalili za vaš rad, ljubav i sve što tokom cijele godine činite i tako doprinosite humanosti i uspjehu, prije svega, naših porodica, ali i svakog drugog dijela društva u kojem ste aktivne.

Cilj svima nama treba da bude Grad u kojem su žene i muškarci ravnopravni i, u najvećoj mogućoj mjeri, mogu da ostvare svoje potencijale i ambicije, kako bi cijelo društvo bilo naprednije i ekonomski razvijenije.

U takvom društvu se poštuju specifičnosti svakog građanina, ali to poštovanje neće doći niti će se održavati samo od sebe. Zato pozivam sugrađanke da se za svoj bolji položaj bore svakodnevno, dokazujući da mogu biti ne samo ravnopravne, nego često i jači pol, a muškarce da ih podrže u tim nastojanjima. Tako ćemo svakog dana, a ne samo 8. marta, pokazati da cijenimo svoje majke, supruge, bake, sestre, kćerke, unuke, koleginice, prijateljice i druge žene s kojima živimo i radimo.

Zato, svim Bijeljinkama želim srećan Dan žena uz poruku: ovo je i vaš Grad, jer ga činite ljepšim i uspješnijim!, kaže se u čestitki gradonačelnika Bijeljine.

(BN)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Zaga

08.03.2021 10:30

Svaka cast, gradonacelnice, Bijeljina do sada nije imala gradonacelnika tvojih kvaliteta, niti ce. Zelim ti svu srecu u radu, ispunjenje svih planova i sto manje opstruisanja tvog rada i odluka. Zivio!!! ?

ODGOVORITE
Name

R

08.03.2021 10:52

Bravo! Hvala Gradonačelniče naš.

ODGOVORITE
Name

Radovan

08.03.2021 10:53

To kralju samo naprijed jedina opzicija si ti Stanivuković Vukan i Trivićka.Spašavajte ovaj narod ako boga znate i ima.

ODGOVORITE
Name

Zapanjena

08.03.2021 11:20

Hvala Vam gradonačelniče. Ima nade za ovaj grad još uvijek.

ODGOVORITE
Name

Zika

08.03.2021 11:37

Dobar si momak svaka čast.Samo sto će spomenik Draži Mihajlovicu nije uredu radi naših sugrađana muslimana a bogami i radi mnogih nas.Moji su svi a bilo ih je puno ubijeni režimom Draze

ODGOVORITE
Name

4/5

09.03.2021 16:56

Dakle, Semberija, prednosti i potrebe. Informacija za gradjane?

ODGOVORITE