Тозовац се огласио из болнице: Није дошло моје време да одем са овог света!

Певач народне музике Предраг Живковић Тозовац тренутно се налази на одељењу интензивне неге, где је прикључен на ниском протоку кисонике , а сада се огласио.

Забава 06.03.2021 | 17:18
Тозовац се огласио из болнице: Није дошло моје време да одем са овог света!

- Тачно је да сам завршио у болници због упале плућа и короне, али многи се боре са тим проблемом. Није више никаква вест да неко има корону, већ да је нема - рекао је Тозовац и додао да је, упркос озбиљности ситуације, оптимиста када је реч о његовом даљем току лечења.

 

- Моје стање није добро, како да буде? Доктори су ми рекли да је одмор најбитнији фактор у мом опоравку. Дали су ми и антибиотике и слушам их све што ми кажу - рекао је Тозовац и истакао да се нада да ће скоро изаћи из болнице. 

 

- Не да се надам, већ цупкам у месту и чекам тренутак када ће ми лекари рећи да могу да идем. Оптимиста сам и верујем у Бога, није моје време још дошло да одем са овог света - казао је један од најпопуларнијих певача народне музике и додао да га је веома потресла смрт колеге Ђорђа Балашевић који је преминуо од короне.

- Много ми га је жао, али као да је Балашевић повукао ногу...Надам се да ћу се што пре победити ово зло које је напало Србију, а ја не памтим нам се нешто слично десило - поручио је певач.

(Курир.рс/Ако фото: принтсцреен)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Тозо

06.03.2021 20:16

Брз опоравак ти зелимо.

ОДГОВОРИТЕ