Tozovac se oglasio iz bolnice: Nije došlo moje vreme da odem sa ovog sveta!

Pevač narodne muzike Predrag Živković Tozovac trenutno se nalazi na odeljenju intenzivne nege, gde je priključen na niskom protoku kisonike , a sada se oglasio.

Zabava 06.03.2021 | 17:18
Tozovac se oglasio iz bolnice: Nije došlo moje vreme da odem sa ovog sveta!

- Tačno je da sam završio u bolnici zbog upale pluća i korone, ali mnogi se bore sa tim problemom. Nije više nikakva vest da neko ima koronu, već da je nema - rekao je Tozovac i dodao da je, uprkos ozbiljnosti situacije, optimista kada je reč o njegovom daljem toku lečenja.

 

- Moje stanje nije dobro, kako da bude? Doktori su mi rekli da je odmor najbitniji faktor u mom oporavku. Dali su mi i antibiotike i slušam ih sve što mi kažu - rekao je Tozovac i istakao da se nada da će skoro izaći iz bolnice. 

 

- Ne da se nadam, već cupkam u mestu i čekam trenutak kada će mi lekari reći da mogu da idem. Optimista sam i verujem u Boga, nije moje vreme još došlo da odem sa ovog sveta - kazao je jedan od najpopularnijih pevača narodne muzike i dodao da ga je veoma potresla smrt kolege Đorđa Balašević koji je preminuo od korone.

- Mnogo mi ga je žao, ali kao da je Balašević povukao nogu...Nadam se da ću se što pre pobediti ovo zlo koje je napalo Srbiju, a ja ne pamtim nam se nešto slično desilo - poručio je pevač.

(Kurir.rs/Ako foto: printscreen)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Tozo

06.03.2021 20:16

Brz oporavak ti zelimo.

ODGOVORITE