Дара се удаје за 24 године млађег Тонија?!

Певачица Дара Бубамара (44) наводно планира да се уда за 24 године млађег Тонија (20).

Забава 05.03.2021 | 16:37
Дара се удаје за 24 године млађег Тонија?!

Певачица и Тони већ су наводно почели да живе заједно у њеном стану у Новом Саду, а спремни су и да озваниче своју везу и венчају се како медији преносе, наводно на годишњицу њихове везе, 7.јула.

- Тони се већ преселио у Дарин стан. Иако он има некретнине, решили су да живе код ње само да не би морао да се сели њен син Коста, ког је добила у браку са Миланом Кесићем. Дара има стан и у Београду, па је Тони често и тамо са њом. Ако наставе да функционишу овако добро под заједничким кровом, договорили су се да се венчају на годишњицу везе - прича извор.

Иако је Дара понављала да неће више рађати, ипак се ту наводно исто предомислила:

- Толико је заљубљена у Тонија да би волела да оснује породицу са њим, Он је веома млад, али жели дете са Даром. Не би ме изненадило да Коста укоро добије брата или сестру - каже саговорник за домаће медије и додаје да се певачица и бизнисмен понашају као заљубљени тинејџери:

- По цео дан се смеју, хемија између њих је невероватна. Баш се воле. Дари је било важно да њен син прихвати Тонија, што се и десило. Постали су најбољи другари. И Дарина и Тонијева породица подржавају ову везу, јер виде да су срећни заједно - наставља извор па додаје да је певачица неке претходне момке наводно издржавала, док овог пута Дујаковић је платио сва њихова путовања:

- Обишли су пола света! Одмарали су се на Малдивима, у Турској, Дубаију, Занзибару, Монте Карлу, Грчкој, Хрватској... Све је то Тони финансирао, што је Дару одушевило.

(Курир.рс/информер.рс Фото: принтсцреен)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Мирко

05.03.2021 16:28

Болесно као и све остало у овом друству...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

05.03.2021 16:48

Хмммм, Дара бубамарааа....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маре979

05.03.2021 17:13

Како бизнисмен а има 20 год ?

ОДГОВОРИТЕ