Dara se udaje za 24 godine mlađeg Tonija?!

Pevačica Dara Bubamara (44) navodno planira da se uda za 24 godine mlađeg Tonija (20).

Zabava 05.03.2021 | 16:37
Dara se udaje za 24 godine mlađeg Tonija?!

Pevačica i Toni već su navodno počeli da žive zajedno u njenom stanu u Novom Sadu, a spremni su i da ozvaniče svoju vezu i venčaju se kako mediji prenose, navodno na godišnjicu njihove veze, 7.jula.

- Toni se već preselio u Darin stan. Iako on ima nekretnine, rešili su da žive kod nje samo da ne bi morao da se seli njen sin Kosta, kog je dobila u braku sa Milanom Kesićem. Dara ima stan i u Beogradu, pa je Toni često i tamo sa njom. Ako nastave da funkcionišu ovako dobro pod zajedničkim krovom, dogovorili su se da se venčaju na godišnjicu veze - priča izvor.

Iako je Dara ponavljala da neće više rađati, ipak se tu navodno isto predomislila:

- Toliko je zaljubljena u Tonija da bi volela da osnuje porodicu sa njim, On je veoma mlad, ali želi dete sa Darom. Ne bi me iznenadilo da Kosta ukoro dobije brata ili sestru - kaže sagovornik za domaće medije i dodaje da se pevačica i biznismen ponašaju kao zaljubljeni tinejdžeri:

- Po ceo dan se smeju, hemija između njih je neverovatna. Baš se vole. Dari je bilo važno da njen sin prihvati Tonija, što se i desilo. Postali su najbolji drugari. I Darina i Tonijeva porodica podržavaju ovu vezu, jer vide da su srećni zajedno - nastavlja izvor pa dodaje da je pevačica neke prethodne momke navodno izdržavala, dok ovog puta Dujaković je platio sva njihova putovanja:

- Obišli su pola sveta! Odmarali su se na Maldivima, u Turskoj, Dubaiju, Zanzibaru, Monte Karlu, Grčkoj, Hrvatskoj... Sve je to Toni finansirao, što je Daru oduševilo.

(Kurir.rs/informer.rs Foto: printscreen)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Mirko

05.03.2021 17:28

Bolesno kao i sve ostalo u ovom drustvu...

ODGOVORITE
Name

Aco

05.03.2021 17:48

Hmmmm, Dara bubamaraaa....

ODGOVORITE
Name

Mare979

05.03.2021 18:13

Kako biznismen a ima 20 god ?

ODGOVORITE