Синиша и Златан одушевили свијет наступом (ВИДЕО)

Чувени фестивал у Италији приредио досада невиђени спектакл у виду дуета Синише и Златана, легендарни асови развали на бини

Фудбал 05.03.2021 | 07:27
Синиша и Златан одушевили свијет наступом (ВИДЕО)

Чувени фестивал који траје равно 70 година приредио је један од највећих спектакла у историји! Вечерашње звезде на Сан Рему били су Синиша Михајловић и Златан Ибрахимовић!

Тандем легендарних асова у дуету је отпевао песму "Вагабудно" бенда Номади. Сви су са нестрпљењем чекали да чувени водитељ Амадеус најави излазак на сцену Михе и Ибре. То је био централни догођај вечерас на фестивалу. Нема лопте, ајде да видимо шта мајстори фудбала знају са микрофоном! После виђеног, можемо да кажемо само једно:

- Музичка сцена је много изгубила због одлуке Синише и Златана да се баве лоптањем!

Какав је то био спектакл од наступа! Па, уживање је било слушати и гледати асове у овој животној улози. Толико осмех, позитиве, толико моћна и јака порука коју су послали. Одзвања је Италија. Одзвањао је свет.

Само певање? Сјајно. Глас шампиона. Па, оно чега се год дохвате у животу раде то сјајно. Ево им и идеје за будућност - када им досади фудбал, могли би да оснују бенд! Ибра&Миха.

(Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар