Siniša i Zlatan oduševili svijet nastupom (VIDEO)

Čuveni festival u Italiji priredio dosada neviđeni spektakl u vidu dueta Siniše i Zlatana, legendarni asovi razvali na bini

Fudbal 05.03.2021 | 07:27
Siniša i Zlatan oduševili svijet nastupom (VIDEO)

Čuveni festival koji traje ravno 70 godina priredio je jedan od najvećih spektakla u istoriji! Večerašnje zvezde na San Remu bili su Siniša Mihajlović i Zlatan Ibrahimović!

Tandem legendarnih asova u duetu je otpevao pesmu "Vagabudno" benda Nomadi. Svi su sa nestrpljenjem čekali da čuveni voditelj Amadeus najavi izlazak na scenu Mihe i Ibre. To je bio centralni dogođaj večeras na festivalu. Nema lopte, ajde da vidimo šta majstori fudbala znaju sa mikrofonom! Posle viđenog, možemo da kažemo samo jedno:

- Muzička scena je mnogo izgubila zbog odluke Siniše i Zlatana da se bave loptanjem!

Kakav je to bio spektakl od nastupa! Pa, uživanje je bilo slušati i gledati asove u ovoj životnoj ulozi. Toliko osmeh, pozitive, toliko moćna i jaka poruka koju su poslali. Odzvanja je Italija. Odzvanjao je svet.

Samo pevanje? Sjajno. Glas šampiona. Pa, ono čega se god dohvate u životu rade to sjajno. Evo im i ideje za budućnost - kada im dosadi fudbal, mogli bi da osnuju bend! Ibra&Miha.

(Kurir)

Komentari / 0

Ostavite komentar