Весна Дедић: Калиопи никад нећу звати у емисију

Весна Дедић истакла је да никада неће звати познату певачицу у емисију.

Забава 04.03.2021 | 17:33
Весна Дедић: Калиопи никад нећу звати у емисију

Водитељка је открила да је у питању Калиопи Букле, јер није испоштовала њу и екипу која ју је чекала.

"Нећу је никада звати. Мене су звали са македонске телевизије или њен менаџер, не могу тачно да се сетим, да ми кажу како би волели да она буде моја гошћа. Ја сам рекла може, дивна жена, јако је ценим, волим њене песме. Био је заказан интервју у 14х и ја сам са екипом спремно чекала", рекла је Весна и наставила:

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2021-03-04/03042021041651.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="660" />

"Она је каснила, у пола три продуценткиња каже да су се чуле и да је прошла наплатну рампу. Рекла сам супер, чекамо, нека дође одмах. На шта је рекла да не жели одмах да дође, да хоће да иде у хотел како би се нашминкала, дотерала и да смо дужни да је чекамо.

Позвала сам је и рекла јој: 'Слушај Калиопи, овде су камермани, сниматељи, тонци, расветљивачи који имају своје радно време и који раде за плату. Теби овај интервју доста значи у каријери. И дати интервју на РТС у "Балканској улици" на сат времена, то би требало да буде част.

Не дозвољавам да ми ико малтретира екипу због шминкања. Ти си довољна велико име да можеш да се појавиш пред камерама и са мало маскаре и пудера", рекла је Весна за "Свет", преносе медији.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2021-03-04/03042021041715.јпг" алт="" wидтх="680" хеигхт="412" />

"Она је рекла да не долази у обзир и да ће звати тадашњег директора да му каже да ми да отказ, ако је не будем чекала. Рекла сам јој, позови слободно. Она се није појавила на снимању, ја нисам хтела да чекам неколико сати. Никада јој то нећу заборавити", закључила је водитељка.

(Курир.рс/ Свет Фото: принтсцреен)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дан-два

04.03.2021 17:37

Компромис би био да калиопи остане у граду 1-2 дана кад је већ стигла и да у том периоду урадите 1х интервјуа, па првом приликом накнадно се емитује на тв. Тако би то већина мушких урадили. Али женска сујета, оне се одмах посвађале.

ОДГОВОРИТЕ