Vesna Dedić: Kaliopi nikad neću zvati u emisiju

Vesna Dedić istakla je da nikada neće zvati poznatu pevačicu u emisiju.

Zabava 04.03.2021 | 17:33
Vesna Dedić: Kaliopi nikad neću zvati u emisiju

Voditeljka je otkrila da je u pitanju Kaliopi Bukle, jer nije ispoštovala nju i ekipu koja ju je čekala.

"Neću je nikada zvati. Mene su zvali sa makedonske televizije ili njen menadžer, ne mogu tačno da se setim, da mi kažu kako bi voleli da ona bude moja gošća. Ja sam rekla može, divna žena, jako je cenim, volim njene pesme. Bio je zakazan intervju u 14h i ja sam sa ekipom spremno čekala", rekla je Vesna i nastavila:

"Ona je kasnila, u pola tri producentkinja kaže da su se čule i da je prošla naplatnu rampu. Rekla sam super, čekamo, neka dođe odmah. Na šta je rekla da ne želi odmah da dođe, da hoće da ide u hotel kako bi se našminkala, doterala i da smo dužni da je čekamo.

Pozvala sam je i rekla joj: 'Slušaj Kaliopi, ovde su kamermani, snimatelji, tonci, rasvetljivači koji imaju svoje radno vreme i koji rade za platu. Tebi ovaj intervju dosta znači u karijeri. I dati intervju na RTS u "Balkanskoj ulici" na sat vremena, to bi trebalo da bude čast.

Ne dozvoljavam da mi iko maltretira ekipu zbog šminkanja. Ti si dovoljna veliko ime da možeš da se pojaviš pred kamerama i sa malo maskare i pudera", rekla je Vesna za "Svet", prenose mediji.

"Ona je rekla da ne dolazi u obzir i da će zvati tadašnjeg direktora da mu kaže da mi da otkaz, ako je ne budem čekala. Rekla sam joj, pozovi slobodno. Ona se nije pojavila na snimanju, ja nisam htela da čekam nekoliko sati. Nikada joj to neću zaboraviti", zaključila je voditeljka.

(Kurir.rs/ Svet Foto: printscreen)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Dan-dva

04.03.2021 17:37

Kompromis bi bio da kaliopi ostane u gradu 1-2 dana kad je već stigla i da u tom periodu uradite 1h intervjua, pa prvom prilikom naknadno se emituje na tv. Tako bi to većina muških uradili. Ali ženska sujeta, one se odmah posvađale.

ODGOVORITE