Брена је некад била буцка: Саша ју је звао Трокрилни а онда је смршала 22 кг!

Лепа Брена кад је почињала каријеру мучила је муку са килограмима. Фолк звезда је имала чак 89 килограма, а колега Саша Поповић ју је упоређивао са трокрлилним ормаром". Ни њој се није допадао њен тадашњи изглед, па је променила исхрану и поцепала старе слике!

Забава 03.03.2021 | 21:37
Брена је некад била буцка: Саша ју је звао Трокрилни а онда је смршала 22 кг!

- Кад сам видела фотографије на којима сам дебела, била сам бесна на себе. Све сам их исцепала и, хвала Богу, да их немам више. Тад сам догурала до 89 килограма! Знате колико је то?! Ту је још мало 90, а где је 90, ту је и 100! - искрена је Брена.

Певачица објашњава да је једног дана стала пред огледало без одеће и схватила да хитно мора да смрша. 

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А пост схаред бy бреналепа фп (@бреналепафп)

- Требало је да певам у једном хотелу, а момци из „Слатког греха" су рекли конобару да је дошла Брена. Он је прокоментарисао: „Ју, ја сам очекивао певачицу, а оно дошла трафостаница".

То ме је пецнуло и повредило. Конобар ми је пожелео добро вече, а ја сам га мрко погледала и питала: „Откад поздрављаш трафо-станице?" Ипак, то ме је подстакло да нешто урадим, за шест месеци сам смршала, са 89 спала сам на 67 килограма. Била сам одушевљена собом, добила сам нову енергију. Тада сам рекла да себи то више никада нећу дозволити, као и да смем да се угојим највише два килограма - присећа се музичка звезда.

Брена сматра да је умереност кључ за добру линију и здравље, иако у младости није имала новца за квалитетну исхрану.

- Док сам студирала, јела сам паштету и хлеб. Пила сам и много јогурта да би ме заситио, јер нисам имала вечеру сваки дан. У мојим годинама човек научи да не треба ни у чему да претерује, нарочито у месу, које је код нас главно у јеловнику. Испада да сте сиромашни ако не једете три пута дневно месо - прича певачица и објашњава како је и даље згодна:

 

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А пост схаред бy ???? ????? (@лепа_бренаа_фп)

"Свако јутро кад устанем, вежбам јогу. Без обзира на то колико година имате, битно је да једете мање, јер се тада боље осећате. Волим да поједеми слаткише и понеки хамбургер, пицу, само што се трудим да не претерујем.

Извор: курир.рс/Хит Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар