КАКВИ БАКСУЗИ: Погодили седмицу на лотоу, али нису добили лото премију!

Двоје младих британаца Рацхел Кеннедy (19), анд Лиам МцЦрохан (21), из Хертфордшира имају среће у љубави али изгледа немају у коцки, када је требало да постану богати млади љубавни пар, срећа им је окренула леђа...

Занимљивости 03.03.2021 | 15:45
КАКВИ БАКСУЗИ: Погодили седмицу на лотоу, али нису добили лото премију!

Овај британски пар остао је без седмице на лотоу "ЕуроМиллионс" вредне 210 милиона евра (182 милиона фунти), и то само зато што им није прошла уплата за тикет, а тога нису били ни свесни.

Рејчел и Лијам су играли исту комбинацију за седам најсрећнијих бројева 6, 12, 22, 29, 33, 6 и 11 готово пет недеља заредом пре него што се свих седам цифара појавило као победничке на ЕуроМиллионс лотоу.



Како не би сваки пут размишљали да ли ће стићи да уплате тикет, Рејчел је отворила налог на сајту британске лутрије и наместила да се тикет аутоматски уплаћује. Међутим, ових дана није проверила да ли има довољно средстава на рачуну. Била је уверена да је тикет уплаћен, али није било тако...

Када јој је стигла нотификација о извученим бројевима, Рејчел се умало није срушила. То је то, то су њихови бројеви... Освојили су милионе, десетине, стотине милиона евра... Сва срећна је у собу позвала маму и Лијама и саопштила им радосну вест. Нико није могао да верује. Тада је Рејчел позвала централу британске лутрије.

"Позвала сам их, уверена да сам освојила џекпот у износу од 182 милиона фунти (око 210 милиона евра).

Рекли су ми: "Да, погодили сте бројеве, али на вашем рачуну није било довољно пара, тако да тикет није прошао" прича Рејчел за медије како је све изгледало.

У једном тренутку је била на врху света, у следећем је "потонула на дно". Ипак, каже да је Лијаму вест да нису освојили лото пала много теже него њој. Наиме, он је већ маштао како ће потрошити сав тај новац.

"Она је некако била опуштена, а ја сам већ свашта измаштао у глави. Срце ми је препукло када сам чуо како јој у слушалицу говоре да ми уствари нисмо ни уплатили тикет" каже Лијам.

Он је већ у својој глави видео њихову кућу из снова, нов аутомобил... Та слика је нестала у трену.

Тужни Лијам је покушао да оправда своје маштарење објашњавајући како је све указивало на то да су освојили стотине милиона.

"Искочили су бројеви на апликацији, означени, наши бројеви. Мало сам се занео. У апликацији је заиста изгледало као да смо победили, јер се појављује у наранџастој боји и каже победнички меч. " каже Лијам.



" Једна се састоји од датума рођења чланова моје породице и тако битних датума, ова друга, која је требало да буде победничка били су неки насумични бројеви" каже Рејчел.

Рацхел сада верује да бројеви које је користила недељама немају срец́е и променила је своје бројеве за следец́е ЕуроМиллионс лото извлачење.

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар