KAKVI BAKSUZI: Pogodili sedmicu na lotou, ali nisu dobili loto premiju!

Dvoje mladih britanaca Rachel Kennedy (19), and Liam McCrohan (21), iz Hertfordšira imaju sreće u ljubavi ali izgleda nemaju u kocki, kada je trebalo da postanu bogati mladi ljubavni par, sreća im je okrenula leđa...

Zanimljivosti 03.03.2021 | 15:45
KAKVI BAKSUZI: Pogodili sedmicu na lotou, ali nisu dobili loto premiju!

Ovaj britanski par ostao je bez sedmice na lotou "EuroMillions" vredne 210 miliona evra (182 miliona funti), i to samo zato što im nije prošla uplata za tiket, a toga nisu bili ni svesni.

Rejčel i Lijam su igrali istu kombinaciju za sedam najsrećnijih brojeva 6, 12, 22, 29, 33, 6 i 11 gotovo pet nedelja zaredom pre nego što se svih sedam cifara pojavilo kao pobedničke na EuroMillions lotou.



Kako ne bi svaki put razmišljali da li će stići da uplate tiket, Rejčel je otvorila nalog na sajtu britanske lutrije i namestila da se tiket automatski uplaćuje. Međutim, ovih dana nije proverila da li ima dovoljno sredstava na računu. Bila je uverena da je tiket uplaćen, ali nije bilo tako...

Kada joj je stigla notifikacija o izvučenim brojevima, Rejčel se umalo nije srušila. To je to, to su njihovi brojevi... Osvojili su milione, desetine, stotine miliona evra... Sva srećna je u sobu pozvala mamu i Lijama i saopštila im radosnu vest. Niko nije mogao da veruje. Tada je Rejčel pozvala centralu britanske lutrije.

"Pozvala sam ih, uverena da sam osvojila džekpot u iznosu od 182 miliona funti (oko 210 miliona evra).

Rekli su mi: "Da, pogodili ste brojeve, ali na vašem računu nije bilo dovoljno para, tako da tiket nije prošao" priča Rejčel za medije kako je sve izgledalo.

U jednom trenutku je bila na vrhu sveta, u sledećem je "potonula na dno". Ipak, kaže da je Lijamu vest da nisu osvojili loto pala mnogo teže nego njoj. Naime, on je već maštao kako će potrošiti sav taj novac.

"Ona je nekako bila opuštena, a ja sam već svašta izmaštao u glavi. Srce mi je prepuklo kada sam čuo kako joj u slušalicu govore da mi ustvari nismo ni uplatili tiket" kaže Lijam.

On je već u svojoj glavi video njihovu kuću iz snova, nov automobil... Ta slika je nestala u trenu.

Tužni Lijam je pokušao da opravda svoje maštarenje objašnjavajući kako je sve ukazivalo na to da su osvojili stotine miliona.

"Iskočili su brojevi na aplikaciji, označeni, naši brojevi. Malo sam se zaneo. U aplikaciji je zaista izgledalo kao da smo pobedili, jer se pojavljuje u narandžastoj boji i kaže pobednički meč. " kaže Lijam.



" Jedna se sastoji od datuma rođenja članova moje porodice i tako bitnih datuma, ova druga, koja je trebalo da bude pobednička bili su neki nasumični brojevi" kaže Rejčel.

Rachel sada veruje da brojevi koje je koristila nedeljama nemaju sreće i promenila je svoje brojeve za sledeće EuroMillions loto izvlačenje.

Izvor: Zanimljivostidana.com

Komentari / 0

Ostavite komentar