Златан на Санремо изашао уз песму Наде Топчагић (ВИДЕО)

Златан Ибрахимовић је на сцену италијанског фестивала Санремо изашао уз уводне тактове песме "Јутро је" српске певачице Наде Топчагић.

Забава 02.03.2021 | 23:39
Златан на Санремо изашао уз песму Наде Топчагић (ВИДЕО)

Ибрахимовић, иначе фудбалер тренутно другопласиране екипе Серије А, Милана, ће бити један од водитеља на највећем италијанском музичком фестивалу, а његов излазак на сцену пратила је музика из ове песме.

Избор организатора свакако није био случајан, с обзиром на то да је Ибра раније качио снимак на ком се весели у карантину уз једну од најпопуларнијих српских народних песама.

“Не знам шта да кажем. Фасцинирана сам и пресрећна. У свој овој тузи, ово је једна светла тачка. Волела бих да га упознам, иако сам својевремено упознала његовог оца, али то је дуга прича. Поносна сам на успех спортиста и живели нам они 100 година. Ибрахимовићу, свака част за избор песме, љуби те Надица”, рекла је Топчагићева за портал Нова.рс почетком фебруара.

 

<блоцкqуоте цласс="тwиттер-тwеет"> <п дир="лтр" ланг="унд">НАДА ТОПЧАГИЋ ЗЛАТАН ИБРАХИМОВИЦ - ЈУТРО ЈЕ - САН РЕМО 2021 ИДЕМООО <а хреф="хттпс://т.цо/јт3јQ3зЕx3">пиц.тwиттер.цом/јт3јQ3зЕx3

— УЛИЧНИ КРЕДИБИЛИТЕТ (@вененозан7) <а хреф="хттпс://тwиттер.цом/вененозан7/статус/1366870250181058566?реф_срц=тwсрц%5Етфw">Марцх 2, 2021

<сцрипт срц="хттпс://платформ.тwиттер.цом/wидгетс.јс">

Извор: Нова.рс фото: ЕПА-ЕФЕ

Коментари / 0

Оставите коментар