Србија показала осјећај за помоћ сусједима

„На овај начин Србија показује да је хуманитарност и осјећај за помоћ сусједу на првом мјесту јер је Србија прва прискочила у помоћ БиХ и земљама у окружењу у овим тешким временима кад вирус узима свој данак“, казао је Радовић.

Република Српска 02.03.2021 | 16:45
Србија показала осјећај за помоћ сусједима

Дугујемо велику захвалност предсједнику Србије Александру Вучићу за донацију 5000 вакцина које су намјењене здравственим радницима – истакао је др Милан Радовић, замјеник предсједника СДС. 

„На овај начин Србија показује да је хуманитарност и осјећај за помоћ сусједу на првом мјесту јер је Србија прва прискочила у помоћ БиХ и земљама у окружењу у овим тешким временима кад вирус узима свој данак“ – казао је Радовић.

Он је рекао да овом донацијом ће се спасити животи здравствених радника који на првој линији здравственог система воде борбу против ове опаке болести.

„Потпуно је непотребно и неодговорно понашање појединих министара у Савјету министара БиХ који су исказали сумњу у овај велики и прије свега људски гест. Бирати политиканство умјесто здравља здравствених радника јесте неодговоран и непромишљен чин. Управо нас је такво понашање представника власти у БиХ довело у ситуацију да данас не знамо када ћемо добити прве количине вакцина како бисмо спашавали животе наших грађана“, истакао је замјеник предсједника СДС.

Да је Савјет министара, по угледу на европске земље,каже Радовић, на вријеме обезиједио довољну количину вакцина, жртава би било много мање. 

„Овако се БиХ налази у низу можда и последњих држава чији ће се грађани вакцинисати. Поставља се питање шта рећи грађанима у мају или јуну када не буду могли да путују у земље Европске уније, САД или Велике Британије“, закључио је Радовић.

(БН)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Тито

02.03.2021 16:21

Цути дебели

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Тито

02.03.2021 16:45

Цути ти ботино црвена сектаска.

Name

Ре

02.03.2021 17:00

А јест ти коментар,ботино. Јели то све што знас написати...

Name

Реално

02.03.2021 17:40

Каква корист од тога, када нема осјећаја од стране примаоца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

02.03.2021 19:11

Ви сте у праву . Видјеце обицни људи а политицари неспособни никада неце признати да су то сто јесу.

Name

хенрy холидаy

02.03.2021 19:12

Примаоц има дебели разлог сто нема осјецаја за ову донацију.Мозе се он трудит јос 100 година али примаоц није заборавио његове ријеци и његову политику према БиХ и Босњацима.Узалуд вам труд свираци.