Полиција му наложила да мора 3 дана бити са женом а 3 са девојком!

Полиција у источној индијској држави Џаркханд недавно је била у вестима због решавања занимљивог брачног спора тако што је наложила мушкарцу да три дана у недељи проводи са супругом, три дана са девојком и узме један дан одмора за себе!

Занимљивости 02.03.2021 | 15:29
Полиција му наложила да мора 3 дана бити са женом а 3 са девојком!

Све је почело када је Рајесх Махато, ожењен човек из Кокар Тирил, у граду Ранцхију, одлучио да себи нађе и девојку. Пошто је био толико заљубљен у својеу нову девојку није желео да је изгуби, такође он својој девојци никада није рекао да је ожењен.

Уместо тога, убедио ју је да побегне с њим, остављајуц́и супругу и дете иза себе без опроштаја. Само се ствари ту нису завршиле. Супруга мушкарца поднела је жалбу полицији, као и родитељи Рајешове девојке, која га је оптужила за отмицу. И то је само почетак ове луде приче ...

Полиција је започела истрагу и потрагу за Мајешом и његовом девојком широм земље.

На крају су лоцирани, али до тог тренутка, човек се вец́ оженио својим новом девојком. Када су се све троје окупили Мајесх, његова супруга и нова супруга (девојка) између њих је започела жестока расправа, а на полицији је било да смисли начин за обнављање мира.

Решење које је осмислила полиција Јхаркханд није било најинтелигентније. Наредили су човеку да три дана у недељи проводи са својом старом породицом, три дана са новом супругом, чак су му дали и слободан дан, да се опорави од обе.

Лудо је што су њих троје чак потписали службени документ о помирењу који су добили од полиције Али нажалост, ствари се заправо нису одвијале онако добро као што се полиција надала ...

Према индијским новинама Даиник Јагран, у року од неколико дана од потписивања папира о помирењу, нова Рајесх-ова супруга поднела је против њега ФИР (Први информативни извештај), оптужујуц́и га за сексуални напад под изговором брака.

Налог за хапшење издат је на име мушкарца, а полиција тренутно врши рације да би га ухватила.

Занимљиво је да је Рајесх Махато био скоро ухапшен када је полиција проверила његов стари дом, али погодите ко му је помогао да побегне? Индијски медији извештавају да му је прва жена помогла да побегне, када је видела полицију на њиховом прагу.

Извор: занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар