Policija mu naložila da mora 3 dana biti sa ženom a 3 sa devojkom!

Policija u istočnoj indijskoj državi Džarkhand nedavno je bila u vestima zbog rešavanja zanimljivog bračnog spora tako što je naložila muškarcu da tri dana u nedelji provodi sa suprugom, tri dana sa devojkom i uzme jedan dan odmora za sebe!

Zanimljivosti 02.03.2021 | 15:29
Policija mu naložila da mora 3 dana biti sa ženom a 3 sa devojkom!

Sve je počelo kada je Rajesh Mahato, oženjen čovek iz Kokar Tiril, u gradu Ranchiju, odlučio da sebi nađe i devojku. Pošto je bio toliko zaljubljen u svojeu novu devojku nije želeo da je izgubi, takođe on svojoj devojci nikada nije rekao da je oženjen.

Umesto toga, ubedio ju je da pobegne s njim, ostavljajući suprugu i dete iza sebe bez oproštaja. Samo se stvari tu nisu završile. Supruga muškarca podnela je žalbu policiji, kao i roditelji Raješove devojke, koja ga je optužila za otmicu. I to je samo početak ove lude priče ...

Policija je započela istragu i potragu za Maješom i njegovom devojkom širom zemlje.

Na kraju su locirani, ali do tog trenutka, čovek se već oženio svojim novom devojkom. Kada su se sve troje okupili Majesh, njegova supruga i nova supruga (devojka) između njih je započela žestoka rasprava, a na policiji je bilo da smisli način za obnavljanje mira.

Rešenje koje je osmislila policija Jharkhand nije bilo najinteligentnije. Naredili su čoveku da tri dana u nedelji provodi sa svojom starom porodicom, tri dana sa novom suprugom, čak su mu dali i slobodan dan, da se oporavi od obe.

Ludo je što su njih troje čak potpisali službeni dokument o pomirenju koji su dobili od policije Ali nažalost, stvari se zapravo nisu odvijale onako dobro kao što se policija nadala ...

Prema indijskim novinama Dainik Jagran, u roku od nekoliko dana od potpisivanja papira o pomirenju, nova Rajesh-ova supruga podnela je protiv njega FIR (Prvi informativni izveštaj), optužujući ga za seksualni napad pod izgovorom braka.

Nalog za hapšenje izdat je na ime muškarca, a policija trenutno vrši racije da bi ga uhvatila.

Zanimljivo je da je Rajesh Mahato bio skoro uhapšen kada je policija proverila njegov stari dom, ali pogodite ko mu je pomogao da pobegne? Indijski mediji izveštavaju da mu je prva žena pomogla da pobegne, kada je videla policiju na njihovom pragu.

Izvor: zanimljivostidana.com

Komentari / 0

Ostavite komentar