Бијељина: Повољна епидемиолошка ситуација

Епидемиолошка ситуација на подручју Бијељине стабилнија је и повољнија у односу на протекли  период и има тенденцију смањења броја обољелих и хоспитализованих – оцијењено је на сједници Градског штаба за ванредне ситуације. Све мјере Штаба усклађују се са Републичким,  међу којима је и да ношење маске на отвореном више није обавезно.

Република Српска 23.02.2021 | 15:47
Бијељина: Повољна епидемиолошка ситуација

Командант Штаба, градоначелник Љубиша Петровић најавио је да ће, у складу са развојем епидемилошке ситуације, на наредној сједници Штаба, 1. марта, бити донесена одлука о евентуалном затварању Ковид болнице у Бањи Дворови, као и одлука о томе да ли ће бити дозвољено извођење музике уживо.

Он је нагласио да би, према незваничним информацијама, прве дозе вакцина против вируса корона требало у Бијељину да стигну у првој седмици марта и додао да је Штаб за контакт особу и координатора за активности провођења вакцинације у Бијељини именовао директора Дома здравља Данијелу Ђукин.

На сједници су усвојени нови Пословник о раду Градског штаба за ванредне ситуације, Оперативни план заштите и спасавања од поплава у Граду Бијељина у 2021. години, као и Оперативни план  активности у припреми и провођењу мјера заштите и спасавања од шумских и других пожара на отвореном простору у Граду Бијељина у 2021. години.

(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Милош

23.02.2021 16:41

Повољна, али.мало сутра+?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ухх

23.02.2021 17:34

Јел та зуја несто ради? Или је у кафани или на састанцима.

Name

ЗА КРИЗНИ СТАБ

23.02.2021 16:47

УГУСИ НАС ФАРМА У ЦАДЈАВИЦИ И ЉЕЉЕНЦИ МИ МОРАМО НОСИТИ МАСКЕ И НА ОТВОРЕНО. ОЦЕЛ КО ИЗАЦИ НА ЛИЦЕ МЈЕСТА. ИЛИ ДА СЕ СЕЛИМО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раша

23.02.2021 18:36

Ваздух у Бијељини најзагадјенији у Европи и синоћ и вечерас. Шта градска управа намерава урадити по том питању?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.02.2021 22:53

Даце нам прескупи плин, ето ста це! Крај воде из Дворова, која би могла, цијели град гријати, о томе, нико ни не размисља! Гусите се и цутите, као сто, о свему, и цутите!