Повећао се број одборника у Клубу СДС-а у Дервенти

На јучерашњој сједници Скупштине града Дервента Клубу одборника СДС прикључио се независни одборник Славко Бојанић, чиме је број чланова Клуб одборника СДС у локалном парламенту порастао на седам. 

Република Српска 20.02.2021 | 15:11
Повећао се број одборника у Клубу СДС-а у Дервенти

Одборник СДС-а Славко Бојанић током скупштинске дискусије упитао је градоначелника Милорада Симића због чега га Симић и његови сарадници све чешће позивају да се састану. 

„Мора да знате да ћу дјеловати против Вас и Ваше политике. Чак и онда кад можда неки други буду предлагали приједлоге градоначелника, морате да знате да ћу ја бити против тих приједлога“ – истакао је Бојанић током скупштинске дискусије. 

Предсједник дервентског СДС-а Бранко Катанић захвалио се Бојанићу и додао да му је драго што је Клуб одборника СДС-а постао бројнији. 

„Очигледно је да на дервенсткој политичкој сцени послије локалних избора ништа више није исто. Грађани а и одборници не желе континуитет промашене политике СНСД-а у Дервенти. Клуб одборника СДС-а појачан је седмим одборником, господином Славком Бојанићем што је показатељ да ће снага СДС-а у Дервенти бити још јача у наредном периоду“ – истакао је предсједник ГО СДС Дервента Бранко Катанић. 

Током скупштинског засједања одборник СДС-а Витомир Пиваш питао је градоначелника Симића из којег буџета ће се исплаћивати “бијели хљеб” за функционере Синишу Јефтића и Марјана Кљајића обзиром да градоначелник још није упутио буџет у процедури. 

 „Посебно ће бити интересантно видјети да ли ће Симићевим сарадницима Синиши Јефтићу и Марјану Кљајићу уз накнаде за „бијели хљеб“ бити исплаћивана паралелно и одборничка накнада“ – упитао је одборник Пиваш градоначелника Симића.

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Дервента

20.02.2021 15:01

Синиша Јефтић ништа није урадио за Дервенту а колико је само новца узео као замјеник нацелника свих ових година, нека сада иде у неко предузеће и радом заради плату, доста је било са народних леђа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зизи

20.02.2021 17:24

Мој друже,нерадник ни у предузећу неће ништа радити.Добро је да не знаш колико их има у предузећима да ништа не раде.Богу плакат вјеруј.Неко ради за двоје да би те мрцине могле не радити ништа.

Name

Борац

20.02.2021 17:54

Ста алкос зуниц на све то казе? Изгубио Брод,Дервенту и Модрицу. А сутра це и Добој.

Name

Е

20.02.2021 15:13

Тачно се и СДС мало "коврцнула". Ево како видимо почели и код њих долазити а не само одлазити. Скоро су довели Радовића за замјеника из ДНС а сад и независног одборника у Дервенти. Ух, јуче су у Добоју добили и доктора али није речено гдје је до сада пливао.

ОДГОВОРИТЕ