Povećao se broj odbornika u Klubu SDS-a u Derventi

Na jučerašnjoj sjednici Skupštine grada Derventa Кlubu odbornika SDS priključio se nezavisni odbornik Slavko Bojanić, čime je broj članova Кlub odbornika SDS u lokalnom parlamentu porastao na sedam. 

Republika Srpska 20.02.2021 | 15:11
Povećao se broj odbornika u Klubu SDS-a u Derventi

Odbornik SDS-a Slavko Bojanić tokom skupštinske diskusije upitao je gradonačelnika Milorada Simića zbog čega ga Simić i njegovi saradnici sve češće pozivaju da se sastanu. 

„Mora da znate da ću djelovati protiv Vas i Vaše politike. Čak i onda kad možda neki drugi budu predlagali prijedloge gradonačelnika, morate da znate da ću ja biti protiv tih prijedloga“ – istakao je Bojanić tokom skupštinske diskusije. 

Predsjednik derventskog SDS-a Branko Кatanić zahvalio se Bojaniću i dodao da mu je drago što je Кlub odbornika SDS-a postao brojniji. 

„Očigledno je da na dervenstkoj političkoj sceni poslije lokalnih izbora ništa više nije isto. Građani a i odbornici ne žele kontinuitet promašene politike SNSD-a u Derventi. Кlub odbornika SDS-a pojačan je sedmim odbornikom, gospodinom Slavkom Bojanićem što je pokazatelj da će snaga SDS-a u Derventi biti još jača u narednom periodu“ – istakao je predsjednik GO SDS Derventa Branko Кatanić. 

Tokom skupštinskog zasjedanja odbornik SDS-a Vitomir Pivaš pitao je gradonačelnika Simića iz kojeg budžeta će se isplaćivati “bijeli hljeb” za funkcionere Sinišu Jeftića i Marjana Кljajića obzirom da gradonačelnik još nije uputio budžet u proceduri. 

 „Posebno će biti interesantno vidjeti da li će Simićevim saradnicima Siniši Jeftiću i Marjanu Кljajiću uz naknade za „bijeli hljeb“ biti isplaćivana paralelno i odbornička naknada“ – upitao je odbornik Pivaš gradonačelnika Simića.

(BN)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Derventa

20.02.2021 15:01

Siniša Jeftić ništa nije uradio za Derventu a koliko je samo novca uzeo kao zamjenik nacelnika svih ovih godina, neka sada ide u neko preduzeće i radom zaradi platu, dosta je bilo sa narodnih leđa.

ODGOVORITE
Name

Zizi

20.02.2021 17:24

Moj druže,neradnik ni u preduzeću neće ništa raditi.Dobro je da ne znaš koliko ih ima u preduzećima da ništa ne rade.Bogu plakat vjeruj.Neko radi za dvoje da bi te mrcine mogle ne raditi ništa.

Name

Borac

20.02.2021 17:54

Sta alkos zunic na sve to kaze? Izgubio Brod,Derventu i Modricu. A sutra ce i Doboj.

Name

Е

20.02.2021 15:13

Тачно се и СДС мало "коврцнула". Ево како видимо почели и код њих долазити а не само одлазити. Скоро су довели Радовића за замјеника из ДНС а сад и независног одборника у Дервенти. Ух, јуче су у Добоју добили и доктора али није речено гдје је до сада пливао.

ODGOVORITE