Подршка Грујичићу и кандидатима СДС за одборнике

- Очекујемо побједу Младена Грујичића, заједничког кандидата странка из Републике Српске за начелника општине Сребреница. У недјељу очекујемо још бољи резултат листе СДС-а од онога који смо остварили 15. новембра. Овдје смо да подржимо наш општински одбор и сигурни смо у одличан изборни резултат – казао је Говедарица.

Република Српска 18.02.2021 | 15:40
Подршка Грујичићу и кандидатима СДС за одборнике

Члан Предсједништва СДС Вукота Говедарица и члан Главног одбора СДС и начелник општине Хан Пијесак Слободан Ђурић посјетили су и подржали ОО СДС Сребреница прије недјељних поновљених избора у Сребреници. 

„Очекујемо побједу Младена Грујичића, заједничког кандидата странка из Републике Српске за начелника општине Сребреница. У недјељу очекујемо још бољи резултат листе СДС-а од онога који смо остварили 15. новембра. Овдје смо да подржимо наш општински одбор и сигурни смо у одличан изборни резултат“ – казао је Говедарица.

Члан Предсједништва СДС истакао је да одлука бошњачких политичких партија да не учествују на изборима у Сребреници није добра и води дестабилизацији Сребренице. 

„Бошњачке политичке партије одлуком да не учествују на изборима покушавају да стекну епитет жртава и у доба мира што није пут који је добар за Сребреницу. Позивам све грађане Сребренице да искористе своје право гласа и изађу на изборе. Посебно позивам све симпатизере СДС-а да изађу у што већем броју и да гласају за одборничку листу СДС-а и за заједничког кандидата српских странака Младена Грујучића“ – казао је Говедарица.

Говедарица је казао да СДС-ова подршка заједничком српском кандидату није изостала ни у новембру 2020. године као ни прије 4 године.

„Консензус око заједничког српског кандидата у Сребреници постоји већ годинама иако је нажалост лидер СНСД-а покушавао преко леђа грађана Сребренице да води неке своје партијске кампање које немају никакве везе са изборима у Сребреници“ – објаснио је Говедарица. 

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар