Podrška Grujičiću i kandidatima SDS za odbornike

- Očekujemo pobjedu Mladena Grujičića, zajedničkog kandidata stranka iz Republike Srpske za načelnika opštine Srebrenica. U nedjelju očekujemo još bolji rezultat liste SDS-a od onoga koji smo ostvarili 15. novembra. Ovdje smo da podržimo naš opštinski odbor i sigurni smo u odličan izborni rezultat – kazao je Govedarica.

Republika Srpska 18.02.2021 | 15:40
Podrška Grujičiću i kandidatima SDS za odbornike

Član Predsjedništva SDS Vukota Govedarica i član Glavnog odbora SDS i načelnik opštine Han Pijesak Slobodan Đurić posjetili su i podržali OO SDS Srebrenica prije nedjeljnih ponovljenih izbora u Srebrenici. 

„Očekujemo pobjedu Mladena Grujičića, zajedničkog kandidata stranka iz Republike Srpske za načelnika opštine Srebrenica. U nedjelju očekujemo još bolji rezultat liste SDS-a od onoga koji smo ostvarili 15. novembra. Ovdje smo da podržimo naš opštinski odbor i sigurni smo u odličan izborni rezultat“ – kazao je Govedarica.

Član Predsjedništva SDS istakao je da odluka bošnjačkih političkih partija da ne učestvuju na izborima u Srebrenici nije dobra i vodi destabilizaciji Srebrenice. 

„Bošnjačke političke partije odlukom da ne učestvuju na izborima pokušavaju da steknu epitet žrtava i u doba mira što nije put koji je dobar za Srebrenicu. Pozivam sve građane Srebrenice da iskoriste svoje pravo glasa i izađu na izbore. Posebno pozivam sve simpatizere SDS-a da izađu u što većem broju i da glasaju za odborničku listu SDS-a i za zajedničkog kandidata srpskih stranaka Mladena Grujučića“ – kazao je Govedarica.

Govedarica je kazao da SDS-ova podrška zajedničkom srpskom kandidatu nije izostala ni u novembru 2020. godine kao ni prije 4 godine.

„Кonsenzus oko zajedničkog srpskog kandidata u Srebrenici postoji već godinama iako je nažalost lider SNSD-a pokušavao preko leđa građana Srebrenice da vodi neke svoje partijske kampanje koje nemaju nikakve veze sa izborima u Srebrenici“ – objasnio je Govedarica. 

(BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar