Британци опет жестоко ударили по Ђоковићу

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић по ко зна који пут се нашао на удару британских медија.

Спорт 17.02.2021 | 13:33
Британци опет жестоко ударили по Ђоковићу

Новак је у уторак изборио пласман у полуфинале Аустралијан опена, пошто је са 3:1 у сетовима савладао немачког тенисера Александра Зверева.

Новак након једне грешке током меча искалио бес на свом рекету, што су британски медији одмах искористили да га нападну.

Новинар чувеног "Дејли мејла" Том Фармери жестоко је оплео по српском тенисеру.

У тексту под насловом "Љутити Ђоковић ломи рекет у још једном дивљању на терену" Британац је искористио прилику да подсети читаоце на све Новакове "испаде" током каријере.

Наравно, велику пажњу посветио је и његовој дисквалификацији на УС опену, ломљењу рекета у Риму... Новак је представљен као фолирант, дивљак и особа која није добар пример деци.

"Надам се да ће Новак бити кажњен за своје понашање. То што он ради никако није добар пример деци која га гледају. Баш, баш лоше", написао је Фармери цитирајући један коментар са друштвених мрежа.

(Курир)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Педја

17.02.2021 12:39

Па то и није за вас дебиле, нити вашу дјецу. Боли то што није узео ваш пасош. Одмори мало пискарало, мржња убија

ОДГОВОРИТЕ
Name

И најбољи имају мане

17.02.2021 12:54

Ноле је велики спортиста а прије свега велики човек. Као и сви има и он мане. Истина је, то разбијање рекета није нимало лепо и требао би са тим да престане јер штети највише његовом угледу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тенисер Лаки

17.02.2021 12:56

Ста би друго биједни британац него показао свој јад и мизерију. Имбецил.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хее

17.02.2021 13:12

Могу да га повуку за неку ствар, а могу и успут мени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјокс

17.02.2021 13:18

Како лосе па изборио је полуфинале, ваљда је лос онај сто је испао?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оља

17.02.2021 14:14

А да је узео њихов пасос, похвале не би престајале. Такав је зивот. Сада, и бице и даље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Воx

19.02.2021 07:12

Оцито овај не познаје тенис . Ломљење рекета је цеста појава у тенису када тенисер у једном тренутку испразни нагомилану негативну енергију ( цитај бијес) ломљењем рекета. Неријетко послије тога преокрене игру и резултат у своју корист. А овај британски струцњак не зна да овакви текстови само помазу Нолету изазивајуци пркос и тако само боље и боље игра. Јадни и биједни су ти новинари који омаловазавају успјехе оваквих врхунских спортиста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прави се Енглез

19.02.2021 09:53

Па заборавио на тако дивне примјере које су дали дјеци. Колонијализам, ропство, неоколонијализам, пљацке по глобусу, па све до хулигана на фудбалским утакмицама (ето и у спорту имају свијетле примјере рада и дјеловања). Енглез, заби се и лекције о понасању у својој куци дрзи.

ОДГОВОРИТЕ