Britanci opet žestoko udarili po Đokoviću

Najbolji teniser sveta Novak Đoković po ko zna koji put se našao na udaru britanskih medija.

Sport 17.02.2021 | 13:33
Britanci opet žestoko udarili po Đokoviću

Novak je u utorak izborio plasman u polufinale Australijan opena, pošto je sa 3:1 u setovima savladao nemačkog tenisera Aleksandra Zvereva.

Novak nakon jedne greške tokom meča iskalio bes na svom reketu, što su britanski mediji odmah iskoristili da ga napadnu.

Novinar čuvenog "Dejli mejla" Tom Farmeri žestoko je opleo po srpskom teniseru.

U tekstu pod naslovom "Ljutiti Đoković lomi reket u još jednom divljanju na terenu" Britanac je iskoristio priliku da podseti čitaoce na sve Novakove "ispade" tokom karijere.

Naravno, veliku pažnju posvetio je i njegovoj diskvalifikaciji na US openu, lomljenju reketa u Rimu... Novak je predstavljen kao folirant, divljak i osoba koja nije dobar primer deci.

"Nadam se da će Novak biti kažnjen za svoje ponašanje. To što on radi nikako nije dobar primer deci koja ga gledaju. Baš, baš loše", napisao je Farmeri citirajući jedan komentar sa društvenih mreža.

(Kurir)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Pedja

17.02.2021 12:39

Pa to i nije za vas debile, niti vašu djecu. Boli to što nije uzeo vaš pasoš. Odmori malo piskaralo, mržnja ubija

ODGOVORITE
Name

I najbolji imaju mane

17.02.2021 12:54

Nole je veliki sportista a prije svega veliki čovek. Kao i svi ima i on mane. Istina je, to razbijanje reketa nije nimalo lepo i trebao bi sa tim da prestane jer šteti najviše njegovom ugledu.

ODGOVORITE
Name

Teniser Laki

17.02.2021 12:56

Sta bi drugo bijedni britanac nego pokazao svoj jad i mizeriju. Imbecil.

ODGOVORITE
Name

Hee

17.02.2021 13:12

Mogu da ga povuku za neku stvar, a mogu i usput meni.

ODGOVORITE
Name

Djoks

17.02.2021 13:18

Kako lose pa izborio je polufinale, valjda je los onaj sto je ispao?

ODGOVORITE
Name

Olja

17.02.2021 14:14

A da je uzeo njihov pasos, pohvale ne bi prestajale. Takav je zivot. Sada, i bice i dalje.

ODGOVORITE
Name

Vox

19.02.2021 07:12

Ocito ovaj ne poznaje tenis . Lomljenje reketa je cesta pojava u tenisu kada teniser u jednom trenutku isprazni nagomilanu negativnu energiju ( citaj bijes) lomljenjem reketa. Nerijetko poslije toga preokrene igru i rezultat u svoju korist. A ovaj britanski strucnjak ne zna da ovakvi tekstovi samo pomazu Noletu izazivajuci prkos i tako samo bolje i bolje igra. Jadni i bijedni su ti novinari koji omalovazavaju uspjehe ovakvih vrhunskih sportista.

ODGOVORITE
Name

Pravi se Englez

19.02.2021 09:53

Pa zaboravio na tako divne primjere koje su dali djeci. Kolonijalizam, ropstvo, neokolonijalizam, pljacke po globusu, pa sve do huligana na fudbalskim utakmicama (eto i u sportu imaju svijetle primjere rada i djelovanja). Englez, zabi se i lekcije o ponasanju u svojoj kuci drzi.

ODGOVORITE