Данас промјенљиво облачно, температура у порасту

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити промјенљиво облачно, али суво и хладно, уз даљи пораст дневне температуре, која ће на сјеверу и југу локално бити око 10 степени Целзијусоавих.

Свијет 17.02.2021 | 07:23
Данас промјенљиво облачно, температура у порасту

Јутро веома хладно са умјереним до јаким мразом, на истоку мјестимично на високим планинама уз слабо провијавање снијега.

Током дана биће суво, промјенљиво до претежно облачно и хладно, уз пораст дневне температуре, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Послије подне биће све мање облака, а све више сунчаног времена.

Дуваће слаб до умјерен вјетар западног и сјеверозападног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Дневна температура ваздуха од минус један до четири, на сјеверу и југу локално око 10, а на планинама од минус три степена Целзијусова.

Температура јутрос у 7.00 часова: Хан Пијесак минус седам, Соколац минус пет, Бјелашница, Шипово, Рибник, Чемерно, Вишеград, Гацко, Рудо и Зеница минус четири, Бањалука, Калиновик, Сребреница и Билећа минус три, Приједор, Дринић, Србац, Добо, Фоча, Сарајево, Тузла и Мостар минус два, Дрвар, Мраковица, Мркоњић Град и Нови Град минус један, Бијељина, Зворник и Требиње нула, а Неум три степена Целзијусова.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар