Danas promjenljivo oblačno, temperatura u porastu

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti promjenljivo oblačno, ali suvo i hladno, uz dalji porast dnevne temperature, koja će na sjeveru i jugu lokalno biti oko 10 stepeni Celzijusoavih.

Svijet 17.02.2021 | 07:23
Danas promjenljivo oblačno, temperatura u porastu

Jutro veoma hladno sa umjerenim do jakim mrazom, na istoku mjestimično na visokim planinama uz slabo provijavanje snijega.

Tokom dana biće suvo, promjenljivo do pretežno oblačno i hladno, uz porast dnevne temperature, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Poslije podne biće sve manje oblaka, a sve više sunčanog vremena.

Duvaće slab do umjeren vjetar zapadnog i sjeverozapadnog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Dnevna temperatura vazduha od minus jedan do četiri, na sjeveru i jugu lokalno oko 10, a na planinama od minus tri stepena Celzijusova.

Temperatura jutros u 7.00 časova: Han Pijesak minus sedam, Sokolac minus pet, Bjelašnica, Šipovo, Ribnik, Čemerno, Višegrad, Gacko, Rudo i Zenica minus četiri, Banjaluka, Kalinovik, Srebrenica i Bileća minus tri, Prijedor, Drinić, Srbac, Dobo, Foča, Sarajevo, Tuzla i Mostar minus dva, Drvar, Mrakovica, Mrkonjić Grad i Novi Grad minus jedan, Bijeljina, Zvornik i Trebinje nula, a Neum tri stepena Celzijusova.

(Srna)

Komentari / 0

Ostavite komentar