Шта је права истина о браку двоје познатих глумаца

Љубав између глумачког пара Војина Ћетковића и Слободе Мићаловић десила се потпуно спонтано. Упознали су се на снимању филма "Зона Замфирова", током којег су обоје имали друге партнере.

Магазин 12.02.2021 | 20:55
Шта је права истина о браку двоје познатих глумаца

Међутим, познанство из популарног остварења претворило се у блиско пријатељство током снимања другог заједничког филма "Пљачка Трећег рајха". Недуго након тога, обоје су се разишли од својих партнера, и 2004. године упустили се у љубавну романсу, коју су након четири године забављања крунисали браком, током којег су добили две ћерке, близнакиње Милу и Веру.

Пре неколико година гостујући у емисији "Балканском улицом", глумац Војин Ћетковић присетио се тренутка када је први пут угледао Слободу на снимању.

- Сећам се првог тренутка када сам је угледао, снимали смо "Зону Замфирову", а она је била студенткиња. Никада на тај начин нисам гледао студенткиње, нарочито јер су већина њих биле клинке. Прошло је неколико дана снимања, позвао ме је сниматељ да дођем да погледам нешто и тада сам је први пут запазио. Не могу да кажем да је била одушевљена када ме је видела, али се смекшала - испричао је тада глумац.

Његова колегиница и супруга Слоба Мићаловић сада истиче да их људи разводе барем једном месечно.

- Разводе нас бар једном месечно. Већ је постало досадно. Кад бисмо се једног дана развели, мислим да нам нико не би повероварао - нашалила се глумица, преноси "Хелло".

- Настојимо да их васпитавамо онако како су Војина васпитавали његови родитељи и мене моји. Да ли то умем и могу друга је ствар, али јако желим. Одрасла сам у малој средини, Војин такође. Видећемо шта им је живот припремио, а ја се надам да ће бити благ према њима - закључује Мићаловићева.

(србијаданас)

 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Кад

12.02.2021 20:01

Кад је видио младу пилетину хммм?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Предиван

12.02.2021 20:13

Брацни пар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дар

12.02.2021 21:00

Добри глумци,добар пар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само по своме

28.02.2021 16:22

Најлепси сте пар.Не замерајте народу. Народ к'о народ, мора да прица.Зелим вам сву срецу света.

ОДГОВОРИТЕ