Šta je prava istina o braku dvoje poznatih glumaca

Ljubav između glumačkog para Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović desila se potpuno spontano. Upoznali su se na snimanju filma "Zona Zamfirova", tokom kojeg su oboje imali druge partnere.

Magazin 12.02.2021 | 20:55
Šta je prava istina o braku dvoje poznatih glumaca

Međutim, poznanstvo iz popularnog ostvarenja pretvorilo se u blisko prijateljstvo tokom snimanja drugog zajedničkog filma "Pljačka Trećeg rajha". Nedugo nakon toga, oboje su se razišli od svojih partnera, i 2004. godine upustili se u ljubavnu romansu, koju su nakon četiri godine zabavljanja krunisali brakom, tokom kojeg su dobili dve ćerke, bliznakinje Milu i Veru.

Pre nekoliko godina gostujući u emisiji "Balkanskom ulicom", glumac Vojin Ćetković prisetio se trenutka kada je prvi put ugledao Slobodu na snimanju.

- Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo "Zonu Zamfirovu", a ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su većina njih bile klinke. Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto i tada sam je prvi put zapazio. Ne mogu da kažem da je bila oduševljena kada me je videla, ali se smekšala - ispričao je tada glumac.

Njegova koleginica i supruga Sloba Mićalović sada ističe da ih ljudi razvode barem jednom mesečno.

- Razvode nas bar jednom mesečno. Već je postalo dosadno. Kad bismo se jednog dana razveli, mislim da nam niko ne bi poverovarao - našalila se glumica, prenosi "Hello".

- Nastojimo da ih vaspitavamo onako kako su Vojina vaspitavali njegovi roditelji i mene moji. Da li to umem i mogu druga je stvar, ali jako želim. Odrasla sam u maloj sredini, Vojin takođe. Videćemo šta im je život pripremio, a ja se nadam da će biti blag prema njima - zaključuje Mićalovićeva.

(srbijadanas)

 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Kad

12.02.2021 21:01

Kad je vidio mladu piletinu hmmm?

ODGOVORITE
Name

Predivan

12.02.2021 21:13

Bracni par.

ODGOVORITE
Name

Dar

12.02.2021 22:00

Dobri glumci,dobar par.

ODGOVORITE
Name

Samo po svome

28.02.2021 17:22

Najlepsi ste par.Ne zamerajte narodu. Narod k'o narod, mora da prica.Zelim vam svu srecu sveta.

ODGOVORITE