Полиција трага за Десимиром Томашевићем

Бањалучкој полицији пријављен је нестанак Десимира Томашевића (50) из Карановца који је посљедњи пут виђен осмог фебруара, те апелују на грађане да уколико га уоче, то пријаве полицији.

Република Српска 12.02.2021 | 15:44
Полиција трага за Десимиром Томашевићем

"Службеници Полицијске управе Бањалука, предузимају све потребне мјере и радње у циљу проналаска Десимира Томашевића који се удаљио од породичне куће у непознатом правцу. Полицијској управи Бањалука, у четвртак је пријављено да је наведено лице, посљедњи пут виђено осмог фебруара око 11 часова испред породичне куће у Карановцу, одакле му се изгубио сваки траг", навели су из Полицијске управе Бањалука.

Како наводе, нестали мушкарац је старости 50 година, висине између 175 - 180 цм, средње тјелесне конституције, смеђе боје косе са високим залисцима.

На себи је имао дужу јакну са капуљачом црне боје и сомотне хлаче сиве боје.

"Полицијска управа Бањалука, апелује свим грађанима, уколико виде нестало лице или дођу до било каквих сазнања о истом, пријаве најближој полицијској станици или позивом на бесплатни број телефона 122", наводе из полиције.

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Са стране

12.02.2021 15:26

Пре ће планета да престане да се окреће око Сунца него што ће из полицијских извештаја бити избачене флоскуле типа "предузели све мере и радње" и сличне глупости.

ОДГОВОРИТЕ