Policija traga za Desimirom Tomaševićem

Banjalučkoj policiji prijavljen je nestanak Desimira Tomaševića (50) iz Karanovca koji je posljednji put viđen osmog februara, te apeluju na građane da ukoliko ga uoče, to prijave policiji.

Republika Srpska 12.02.2021 | 15:44
Policija traga za Desimirom Tomaševićem

"Službenici Policijske uprave Banjaluka, preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju pronalaska Desimira Tomaševića koji se udaljio od porodične kuće u nepoznatom pravcu. Policijskoj upravi Banjaluka, u četvrtak je prijavljeno da je navedeno lice, posljednji put viđeno osmog februara oko 11 časova ispred porodične kuće u Karanovcu, odakle mu se izgubio svaki trag", naveli su iz Policijske uprave Banjaluka.

Kako navode, nestali muškarac je starosti 50 godina, visine između 175 - 180 cm, srednje tjelesne konstitucije, smeđe boje kose sa visokim zaliscima.

Na sebi je imao dužu jaknu sa kapuljačom crne boje i somotne hlače sive boje.

"Policijska uprava Banjaluka, apeluje svim građanima, ukoliko vide nestalo lice ili dođu do bilo kakvih saznanja o istom, prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatni broj telefona 122", navode iz policije.

(BN)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Sa strane

12.02.2021 15:26

Pre će planeta da prestane da se okreće oko Sunca nego što će iz policijskih izveštaja biti izbačene floskule tipa "preduzeli sve mere i radnje" i slične gluposti.

ODGOVORITE