Певачи заказали тезге за Дан заљубљених по БиХ и Србији?!

Певачи су после скоро годину дана дочекали да опет запевају. Иако је епидемиолошка ситуацију у свету и даље лоша, наши естрадњаци су искористили дозволу за рад угоститељских објеката до вечерњих сати да запевају следећег викенда и тако с публиком прославе Дан заљубљених.

Забава 12.02.2021 | 15:05
Певачи заказали тезге за Дан заљубљених по БиХ и Србији?!

На једној Инстаграм страници, која рекламира наступе естрадњака по клубовима и кафанама, појавило обавештење о више тезги, које су заказане за 13. и 14. фебруар широм Федерације. На њој се публика позива на наступе Дарка Лазића у Читлуку, Слобе Васића у Бугојну, Џенана Лончаревића у Мостару, Милене Ћеранић у Посушју и Немање Стевановића у Брчком.

Ипак, за БиХ не заостаје ни Београд, где ће, за разлику од наших суседа, који су заказали наступе у вечерњим часовима, Пеђа Меденица запевати на дневној журки у једној кафани, са почетком у 15 сати, а радиће по дану и Слоба Радановић.

Изгледа да ни претња затварањем угоститељских објеката и драконске казне не плаше власнике клубова, као ни саме певаче, којима је очигледно зарада битнија од здравља својих фанова. Тренутно је на снази у Србији, одлуком кризног штаба, забрана окупљања више од пет људи у затвореном простору, као и обавезно ношење заштитних маски, што је на оваквим врстама догађаја готово немогуће испоштовати.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен 

 

Коментари / 0

Оставите коментар