Pevači zakazali tezge za Dan zaljubljenih po BiH i Srbiji?!

Pevači su posle skoro godinu dana dočekali da opet zapevaju. Iako je epidemiološka situaciju u svetu i dalje loša, naši estradnjaci su iskoristili dozvolu za rad ugostiteljskih objekata do večernjih sati da zapevaju sledećeg vikenda i tako s publikom proslave Dan zaljubljenih.

Zabava 12.02.2021 | 15:05
Pevači zakazali tezge za Dan zaljubljenih po BiH i Srbiji?!

Na jednoj Instagram stranici, koja reklamira nastupe estradnjaka po klubovima i kafanama, pojavilo obaveštenje o više tezgi, koje su zakazane za 13. i 14. februar širom Federacije. Na njoj se publika poziva na nastupe Darka Lazića u Čitluku, Slobe Vasića u Bugojnu, Dženana Lončarevića u Mostaru, Milene Ćeranić u Posušju i Nemanje Stevanovića u Brčkom.

Ipak, za BiH ne zaostaje ni Beograd, gde će, za razliku od naših suseda, koji su zakazali nastupe u večernjim časovima, Peđa Medenica zapevati na dnevnoj žurki u jednoj kafani, sa početkom u 15 sati, a radiće po danu i Sloba Radanović.

Izgleda da ni pretnja zatvaranjem ugostiteljskih objekata i drakonske kazne ne plaše vlasnike klubova, kao ni same pevače, kojima je očigledno zarada bitnija od zdravlja svojih fanova. Trenutno je na snazi u Srbiji, odlukom kriznog štaba, zabrana okupljanja više od pet ljudi u zatvorenom prostoru, kao i obavezno nošenje zaštitnih maski, što je na ovakvim vrstama događaja gotovo nemoguće ispoštovati.

Izvor: Kurir.rs Foto: printscreen 

 

Komentari / 0

Ostavite komentar