Тројица "шкаљараца" депортовани преко Хума у Црну Гору

Милан Кршић, Филип Рогановић и Бобан Сјеклоћ удаљени из БиХ преко Међународног граничног прелаза Хум, тврди Аваз

Босна и Херцеговина 12.02.2021 | 09:33
Тројица "шкаљараца" депортовани преко Хума у Црну Гору

Служба за послове са странцима изрекла је синоћ мјеру отказа боравка на територији Босне и Херцеговине тројици ухапшених држављана Црне Горе јер се могу довести у везу са криминалним активностима и могу угрозити јавну безбједност и поредак.

Ради се о Милану Кршићу, Филипу Рогановићу и Бобану Сјеклоћу који су наводно припадници шкаљарског клана.

Држављани Црне Горе су ухапшени прексиноћ на Јахорини, а након завршене криминалистичке обраде предати су Служби за послове са странцима на даље поступање.

Након спроведеног поступка, Служба за послове са странцима је наведеним лицима изрекла меру отказа боравка на територији Босне и Херцеговине, а страни држављани су у вечерњим часовима преко Међународног граничног прелаза Хум удаљени са територије Босне и Херцеговине. Служба ће наставити континуирано предузимати све неопходне мјере према страним држављанима који на било који начин могу угрозити јавну безбедност или поредак Босне и Херцеговине - саопштено је из Службе за послове са странцима.

(БН) 

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Игор

12.02.2021 09:10

Тресла се гора родио се мис . Ко има пара иде на планину ко нема нека се убије .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Игор

12.02.2021 12:45

Је ли то званицан Проинтеров став?

Name

Драган

12.02.2021 09:18

Лукац их само спровео на сигурно, тако је и са Кљемендијем радио

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахаха

12.02.2021 09:20

држави се тресу гаће од тројице људи, без основа и образложења избацише их из земље, треба тужит државу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па добро

12.02.2021 09:38

И данас су на ручку у најбољем ресторану у Будви са шефом полиције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јос један

12.02.2021 10:23

доказ да бих није озбиљна дрзава,разорузали обезбједјење, и протералии !!Па сам цин да су имали орузје говори да је то кривицно дјело или да су за то платили казну као возњу без појаса. Овде је неко узео големе паре или се упласио да њих неко касније не упуца а бице да је прво ГОЛЕМЕ паре је неко узео !!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре јос један

12.02.2021 10:44

А Звицера МУП не смије ни спомунути, као зена му сама била на Јахорини... али Србија то све прати... Звицер је сеф Вељи Невољи који је припремао атентат на Вуцица... а МУП РС га стити сто директно имплицира да су и они на тој страни...

Name

РЕ РЕ

12.02.2021 15:22

Мени личи да се у сукобу два которска нарко клана политичка руководства еx Yу државица одлучила да уништи кавачки клан и да Шкаљари буду једини клан. Хапшење па прогон Шкаљараца преко границе(кажу да су ишли у БиХ са лажним документима) уместо да буду процесуирани или да буду изручени јер су побили људи сам Бог зна колико, јасно говори да су повлаштени и изабрани за ексклузивне снабдеваче белим прахом еx Yу. Шеф и шефица кавачког клана или ће бити ухапшени или уклоњени од другог клана. У суштини кланови владају и раде шта хоће и овде за нормалне људе нема живота. Јахорина је нарко картелски зимски скијашки центар и сваким даном еx Yу простор постаје Колумбија из 80 и 90- их. Колико ће америчка ДЕА притиснути балканске банана државе и њихове главаре да се уклоне сви кланови тј, которски (Меделин и Калy) и београдски (Ел Чапо) чекамо да видимо.

Name

ИстоцноСарајево

12.02.2021 10:59

Ја као полицијски слузбеник не могу уци у другу дрзаву са орузјем без посебних најава, како су ови усли и сто нису казњени!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Граничар

12.02.2021 15:17

Које најаве ? Не можеш ући са оружјем никако, осим илегално, да га сакријеш. Ти си у својој Држави Полицајц а у другој Странац као свако други.