Trojica "škaljaraca" deportovani preko Huma u Crnu Goru

Milan Kršić, Filip Roganović i Boban Sjekloć udaljeni iz BiH preko Međunarodnog graničnog prelaza Hum, tvrdi Avaz

Bosna i Hercegovina 12.02.2021 | 09:33
Trojica "škaljaraca" deportovani preko Huma u Crnu Goru

Služba za poslove sa strancima izrekla je sinoć mjeru otkaza boravka na teritoriji Bosne i Hercegovine trojici uhapšenih državljana Crne Gore jer se mogu dovesti u vezu sa kriminalnim aktivnostima i mogu ugroziti javnu bezbjednost i poredak.

Radi se o Milanu Kršiću, Filipu Roganoviću i Bobanu Sjekloću koji su navodno pripadnici škaljarskog klana.

Državljani Crne Gore su uhapšeni preksinoć na Jahorini, a nakon završene kriminalističke obrade predati su Službi za poslove sa strancima na dalje postupanje.

Nakon sprovedenog postupka, Služba za poslove sa strancima je navedenim licima izrekla meru otkaza boravka na teritoriji Bosne i Hercegovine, a strani državljani su u večernjim časovima preko Međunarodnog graničnog prelaza Hum udaljeni sa teritorije Bosne i Hercegovine. Služba će nastaviti kontinuirano preduzimati sve neophodne mjere prema stranim državljanima koji na bilo koji način mogu ugroziti javnu bezbednost ili poredak Bosne i Hercegovine - saopšteno je iz Službe za poslove sa strancima.

(BN) 

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

Igor

12.02.2021 09:10

Tresla se gora rodio se mis . Ko ima para ide na planinu ko nema neka se ubije .

ODGOVORITE
Name

re Igor

12.02.2021 12:45

Je li to zvanican Prointerov stav?

Name

Dragan

12.02.2021 09:18

Lukac ih samo sproveo na sigurno, tako je i sa Kljemendijem radio

ODGOVORITE
Name

hahaha

12.02.2021 09:20

državi se tresu gaće od trojice ljudi, bez osnova i obrazloženja izbaciše ih iz zemlje, treba tužit državu

ODGOVORITE
Name

Pa dobro

12.02.2021 09:38

I danas su na ručku u najboljem restoranu u Budvi sa šefom policije.

ODGOVORITE
Name

jos jedan

12.02.2021 10:23

dokaz da bih nije ozbiljna drzava,razoruzali obezbjedjenje, i proteralii !!Pa sam cin da su imali oruzje govori da je to krivicno djelo ili da su za to platili kaznu kao voznju bez pojasa. Ovde je neko uzeo goleme pare ili se uplasio da njih neko kasnije ne upuca a bice da je prvo GOLEME pare je neko uzeo !!

ODGOVORITE
Name

re jos jedan

12.02.2021 10:44

A Zvicera MUP ne smije ni spomunuti, kao zena mu sama bila na Jahorini... ali Srbija to sve prati... Zvicer je sef Velji Nevolji koji je pripremao atentat na Vucica... a MUP RS ga stiti sto direktno implicira da su i oni na toj strani...

Name

RE RE

12.02.2021 15:22

Meni liči da se u sukobu dva kotorska narko klana politička rukovodstva ex Yu državica odlučila da uništi kavački klan i da Škaljari budu jedini klan. Hapšenje pa progon Škaljaraca preko granice(kažu da su išli u BiH sa lažnim dokumentima) umesto da budu procesuirani ili da budu izručeni jer su pobili ljudi sam Bog zna koliko, jasno govori da su povlašteni i izabrani za ekskluzivne snabdevače belim prahom ex Yu. Šef i šefica kavačkog klana ili će biti uhapšeni ili uklonjeni od drugog klana. U suštini klanovi vladaju i rade šta hoće i ovde za normalne ljude nema života. Jahorina je narko kartelski zimski skijaški centar i svakim danom ex Yu prostor postaje Kolumbija iz 80 i 90- ih. Koliko će američka DEA pritisnuti balkanske banana države i njihove glavare da se uklone svi klanovi tj, kotorski (Medelin i Kaly) i beogradski (El Čapo) čekamo da vidimo.

Name

IstocnoSarajevo

12.02.2021 10:59

Ja kao policijski sluzbenik ne mogu uci u drugu drzavu sa oruzjem bez posebnih najava, kako su ovi usli i sto nisu kaznjeni!?

ODGOVORITE
Name

Graničar

12.02.2021 15:17

Koje najave ? Ne možeš ući sa oružjem nikako, osim ilegalno, da ga sakriješ. Ti si u svojoj Državi Policajc a u drugoj Stranac kao svako drugi.