Зеница: Припадници СИПА-е одузели 3,2 кг опојне дроге

Полицијски службеници Државне агенције за истраге и заштиту (СИПА) јуче су у Зеници претресли двије локације и слободе лишили једно лице због постојања основа сумње да је починило кривично дјело из члана 238. Кривичног закона  Федерације Босне и Херцеговине „Неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога“.

Босна и Херцеговина 11.02.2021 | 12:26
Зеница: Припадници СИПА-е одузели 3,2 кг опојне дроге

Током претреса стамбених објеката и помоћних објеката, покретних ствари и лица,  полицијски службеници СИПА-е открили су и привремено одузели 3,2 килограма прашкасте материје која својим изгледом и структуром асоцира на опојну дрогу амфетамин.

Осумњичено лице тренутно се налази у просторијама СИПА и над њим је у току криминалистичка обрада, након чега ће у законском року бити предато у даљу надлежност Кантоналном тужилаштву Зеничко-добојског кантона.      

  

Наведене активности реализоване су по наредбама Општинског суда у Зеници и Кантоналног тужилаштва Зеничко-добојског кантона, у сарадњи са Обавјештајно-безбједносном агенцијом БиХ, МУП-ом Републике Српске и МУП-ом Зеничко-добојског кантона, саопштено је из СИПА-е.

(БН) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Дјокс

11.02.2021 12:19

И то је нека радња, јел да?? Сто не похапсе у Колумбији или Холандији екипу која ту дрогу производи па и да се казе несто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ови други ниста

11.02.2021 15:07

У овој дрзави само Сипа неста ради

ОДГОВОРИТЕ