Карлеуша брани Милицу: Лажни јунаци, вас у Косову Пољу не би било!

Поп звезда Јелена Карлеуша (42) стала је у одбрану колегинице Милице Павловић (29) због појединих коментара повом њеног стајлинга у новом споту, у којем је, како је рекла, желела да представи Косовку девојку као симбол жене са Балкана.

Забава 10.02.2021 | 22:42
Карлеуша брани Милицу: Лажни јунаци, вас у Косову Пољу не би било!

Наиме, Павловићева је у споту за песму "Црна јутра" у једном кадру у народној ношњи и латекс чизмама и рукавицама, на глави има круну, док јој између ногу лежи момак без мајице. Та сцена изазвала је бројне коментаре, а било је и појеидних јавних личности, као што је боксер Марко Николић, који је осудио поступак младе певачице, како је написао, због историје и онога што Косовка девојка представља.

Са друге стране, Јелена је јавно подржала Милицу у својој идеји коју је предтавила кроз спот, а осврнула се и на људе, како је написала, шатро патриоте који су негативно коменарисали поступак Павловићеве.

- Видим, сјатила се гомила шатро патриота, кик боксера из хаустора, олоша, пропалих фудбалера и остале багре, па мушки, по добром старом обичају нападају једну жену. Запамтите моје речи, најгора српска багра је управо она која се крије иза лажног патриотизма, вере и скарадних тетоважа! Преци им сестиде тих пи*ки који јавно нападају жене! Кости им се преврћу! - написала је Јелена и додала:

- Па чак и имагинарни лик Косовке девојке плаче од смеха, јер на Косову Пољу тих лажних јунака не би било, они би били заузети макљањем жена и давањем интервјуа! Милици свака част за одличну песму и спот, за уметничко изражавање и симболизам који је дирнуо очигледно само волове као убод пчеле у ду*е!

Иначе, боксер Марко Николић је на свом Инстаграм профилу претходно коментарисао Миличнин спот и Косовку девојку 21. века.

Иизвор: Телеграф.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Неукусно,јадно и цемерно

13.02.2021 12:11

Нас народ би рекао:"с ким си, так'и си". Има ствари које се једноставно не раде у јавности.

ОДГОВОРИТЕ