Karleuša brani Milicu: Lažni junaci, vas u Kosovu Polju ne bi bilo!

Pop zvezda Jelena Karleuša (42) stala je u odbranu koleginice Milice Pavlović (29) zbog pojedinih komentara povom njenog stajlinga u novom spotu, u kojem je, kako je rekla, želela da predstavi Kosovku devojku kao simbol žene sa Balkana.

Zabava 10.02.2021 | 22:42
Karleuša brani Milicu: Lažni junaci, vas u Kosovu Polju ne bi bilo!

Naime, Pavlovićeva je u spotu za pesmu "Crna jutra" u jednom kadru u narodnoj nošnji i lateks čizmama i rukavicama, na glavi ima krunu, dok joj između nogu leži momak bez majice. Ta scena izazvala je brojne komentare, a bilo je i pojeidnih javnih ličnosti, kao što je bokser Marko Nikolić, koji je osudio postupak mlade pevačice, kako je napisao, zbog istorije i onoga što Kosovka devojka predstavlja.

Sa druge strane, Jelena je javno podržala Milicu u svojoj ideji koju je predtavila kroz spot, a osvrnula se i na ljude, kako je napisala, šatro patriote koji su negativno komenarisali postupak Pavlovićeve.

- Vidim, sjatila se gomila šatro patriota, kik boksera iz haustora, ološa, propalih fudbalera i ostale bagre, pa muški, po dobrom starom običaju napadaju jednu ženu. Zapamtite moje reči, najgora srpska bagra je upravo ona koja se krije iza lažnog patriotizma, vere i skaradnih tetovaža! Preci im sestide tih pi*ki koji javno napadaju žene! Kosti im se prevrću! - napisala je Jelena i dodala:

- Pa čak i imaginarni lik Kosovke devojke plače od smeha, jer na Kosovu Polju tih lažnih junaka ne bi bilo, oni bi bili zauzeti makljanjem žena i davanjem intervjua! Milici svaka čast za odličnu pesmu i spot, za umetničko izražavanje i simbolizam koji je dirnuo očigledno samo volove kao ubod pčele u du*e!

Inače, bokser Marko Nikolić je na svom Instagram profilu prethodno komentarisao Miličnin spot i Kosovku devojku 21. veka.

Iizvor: Telegraf.rs Foto: printscreen

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Neukusno,jadno i cemerno

13.02.2021 12:11

Nas narod bi rekao:"s kim si, tak'i si". Ima stvari koje se jednostavno ne rade u javnosti.

ODGOVORITE