Бореновић честитао Чупићу и пожелио успјешан мандат

Предсједник Партије демократског прогреса, Бранислав Бореновић, разговарао је данас са новим послаником ПДП-а у Народној скупштини Републике Српске Раденком Чупићем. 

Република Српска 09.02.2021 | 17:49
Бореновић честитао Чупићу и пожелио успјешан мандат

Бореновић је честитао Чупићу и пожелио успјешан мандат: 

„Господин Чупић је човјек из народа и осјећа потребе и стварне проблеме са којима се грађани Републике Српске суочавају. Задовољан сам што се човјек са огромним искуством у привреди, образовању и локалној самоуправи прикључује нашем Клубу у НСРС. Док је био начелник општине Котор Варош покренуо је развој своје општине, отворио врата за домаће и стране инвеститоре, што траје до данас“, рекао је Бореновић. 

Раденко Чупић, нови народни посланик, изразио је захвалност предсједнику Бореновићу и Партији демократског прогреса за прилику да настави своје политичко дјеловање као посланик: 

„Циљ ми је да искуство које само годинама стицао у Котор Вароши примјеним и са ове позиције на нашу општину, али и регију и читаву Републику Српску. Мандат посланика ћу обављати онако како сам се и заклео, часно и одговорно, а што представља вриједности које заговара и наша партија“, истакао је Чупић. 

Раденко Чупић је рођен 1961. године у Масловарама., гдје је завршио основну школу. Гимназију је завршио у Котор Вароши, а школовање наставио на Природно-математичком факултету у Бањалуци. Радио је у основној школи "П.П.Његош" у Масловарама, прво као наставник а после као њен директор. Био је као начелник О дјељења за општу управу и друштвене дјелатности Општине Котор Варош, а затим замјеник начелника општине. Маја 2003. године именован је на функцију начелника општине. У неколико мандата је био одборник у Скупштини општине Котор Варош. 

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Трт

09.02.2021 18:16

Нека му је сретан мандат. Нека се цују мисљења. Ми смо демократско друство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

09.02.2021 19:48

Млади су будуцност пдп. Цеститам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРИЈЕДОР

09.02.2021 22:08

Све нај бољу у будуцем раду.Бореновицу стаје са Приједором и ГО.

ОДГОВОРИТЕ