Borenović čestitao Čupiću i poželio uspješan mandat

Predsjednik Partije demokratskog progresa, Branislav Borenović, razgovarao je danas sa novim poslanikom PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Radenkom Čupićem. 

Republika Srpska 09.02.2021 | 17:49
Borenović čestitao Čupiću i poželio uspješan mandat

Borenović je čestitao Čupiću i poželio uspješan mandat: 

„Gospodin Čupić je čovjek iz naroda i osjeća potrebe i stvarne probleme sa kojima se građani Republike Srpske suočavaju. Zadovoljan sam što se čovjek sa ogromnim iskustvom u privredi, obrazovanju i lokalnoj samoupravi priključuje našem Klubu u NSRS. Dok je bio načelnik opštine Kotor Varoš pokrenuo je razvoj svoje opštine, otvorio vrata za domaće i strane investitore, što traje do danas“, rekao je Borenović. 

Radenko Čupić, novi narodni poslanik, izrazio je zahvalnost predsjedniku Borenoviću i Partiji demokratskog progresa za priliku da nastavi svoje političko djelovanje kao poslanik: 

„Cilj mi je da iskustvo koje samo godinama sticao u Kotor Varoši primjenim i sa ove pozicije na našu opštinu, ali i regiju i čitavu Republiku Srpsku. Mandat poslanika ću obavljati onako kako sam se i zakleo, časno i odgovorno, a što predstavlja vrijednosti koje zagovara i naša partija“, istakao je Čupić. 

Radenko Čupić je rođen 1961. godine u Maslovarama., gdje je završio osnovnu školu. Gimnaziju je završio u Kotor Varoši, a školovanje nastavio na Prirodno-matematičkom fakultetu u Banjaluci. Radio je u osnovnoj školi "P.P.NJegoš" u Maslovarama, prvo kao nastavnik a posle kao njen direktor. Bio je kao načelnik O djeljenja za opštu upravu i društvene djelatnosti Opštine Kotor Varoš, a zatim zamjenik načelnika opštine. Maja 2003. godine imenovan je na funkciju načelnika opštine. U nekoliko mandata je bio odbornik u Skupštini opštine Kotor Varoš. 

(BN)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Trt

09.02.2021 18:16

Neka mu je sretan mandat. Neka se cuju misljenja. Mi smo demokratsko drustvo.

ODGOVORITE
Name

Pa

09.02.2021 19:48

Mladi su buducnost pdp. Cestitam.

ODGOVORITE
Name

PRIJEDOR

09.02.2021 22:08

Sve naj bolju u buducem radu.Borenovicu staje sa Prijedorom i GO.

ODGOVORITE