Милица у врелом издању открила детаље са снимања спота!

Млада музичка звезда Милица Павловић пре неколико дана потпуно је изненадила, али и шокирала публику када је изненада на својим друштвеним мрежама објавила веома провокативан и секси тизер за своју нову песму која носи чак два назива.

Забава 07.02.2021 | 20:05
Милица у врелом издању открила детаље са снимања спота!

Реч је о нумери "Црна Јутра/Балкан СМ", којом заправо најављује и свој глумачки деби у најишчекиванијој серији ове године "Певачица", у којој је одиграла главу улогу. Милица је на серији радила четири месеца, а како глуми девојку која је постала огромна звезда, у склопу серије биће представљена и поменута нумера.

 

Иако су њене колеге последњих месеци "подигле ручну" када је објављивње песама у питању, због читаве ситуације са короном, Павловићева је за ову нумеру снимила и високобуџетни спот, који ја потпуно изненадио њене фанове. Секси сењорита је у потпуности оправдала свој надимак у овом остварењу, будући да је решила да у веома провокативним стајлинзима истакне своје секси извајано тело, па нема сумње да ће публика заиста моћи да ужива у песми, али и призору.

Павловићева је снимила вреле сцене окружена секси девојкама, али да јој снимање није било нимало лако потврђује један од кадрова у ком је морала да виси на сајлама.

 

- Искрено, ово је једно од најзахтевнијих снимања управо због сцене на којима сам висила на сајлама. Нисам плашљиве природе, веома сам храбра, али од ове сцене сам имала вртоглавице. Није ми било свеједно када су ме подигли неколико метара изнад земље јер нисам могла да имам контролу над својим телом и све време сам имала осећај да ћу пасти и жаргонски речено "поломити се" - каже Милица уз осмех, а затим додаје:

- Много волим ову песму, носи једну јаку и снажну емоцију, али и поруку. Ми на Балкану смо веома специфични, а овај текст говори управо о емоцијама које су карактеристичне за људе са овог простора. Ми смо и поносни, и снажни, и дрчни, па тако и волимо. То је тај балкански с&м - каже Млица.

Извор: курир.рс Фото: промо

Коментари / 0

Оставите коментар