Milica u vrelom izdanju otkrila detalje sa snimanja spota!

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović pre nekoliko dana potpuno je iznenadila, ali i šokirala publiku kada je iznenada na svojim društvenim mrežama objavila veoma provokativan i seksi tizer za svoju novu pesmu koja nosi čak dva naziva.

Zabava 07.02.2021 | 20:05
Milica u vrelom izdanju otkrila detalje sa snimanja spota!

Reč je o numeri "Crna Jutra/Balkan SM", kojom zapravo najavljuje i svoj glumački debi u najiščekivanijoj seriji ove godine "Pevačica", u kojoj je odigrala glavu ulogu. Milica je na seriji radila četiri meseca, a kako glumi devojku koja je postala ogromna zvezda, u sklopu serije biće predstavljena i pomenuta numera.

 

Iako su njene kolege poslednjih meseci "podigle ručnu" kada je objavljivnje pesama u pitanju, zbog čitave situacije sa koronom, Pavlovićeva je za ovu numeru snimila i visokobudžetni spot, koji ja potpuno iznenadio njene fanove. Seksi senjorita je u potpunosti opravdala svoj nadimak u ovom ostvarenju, budući da je rešila da u veoma provokativnim stajlinzima istakne svoje seksi izvajano telo, pa nema sumnje da će publika zaista moći da uživa u pesmi, ali i prizoru.

Pavlovićeva je snimila vrele scene okružena seksi devojkama, ali da joj snimanje nije bilo nimalo lako potvrđuje jedan od kadrova u kom je morala da visi na sajlama.

 

- Iskreno, ovo je jedno od najzahtevnijih snimanja upravo zbog scene na kojima sam visila na sajlama. Nisam plašljive prirode, veoma sam hrabra, ali od ove scene sam imala vrtoglavice. Nije mi bilo svejedno kada su me podigli nekoliko metara iznad zemlje jer nisam mogla da imam kontrolu nad svojim telom i sve vreme sam imala osećaj da ću pasti i žargonski rečeno "polomiti se" - kaže Milica uz osmeh, a zatim dodaje:

- Mnogo volim ovu pesmu, nosi jednu jaku i snažnu emociju, ali i poruku. Mi na Balkanu smo veoma specifični, a ovaj tekst govori upravo o emocijama koje su karakteristične za ljude sa ovog prostora. Mi smo i ponosni, i snažni, i drčni, pa tako i volimo. To je taj balkanski s&m - kaže Mlica.

Izvor: kurir.rs Foto: promo

Komentari / 0

Ostavite komentar