Саслушан генерални директор ФК Партизан Милош Вазура

Генерални директор Партизана Милош Вазура приведен је касно вечерас на информативни разговор након чега је пуштен, преносе медији.

Србија 06.02.2021 | 08:26
Саслушан генерални директор ФК Партизан Милош Вазура

Дугогодишњи функционер Партизана дао је изјаву на околности везане за ухапшене вође навијача, после цега је пуштен, јавља Курир.

Подсетимо, саслушање Вељка Беливука и припадника његове групе почело је вечерас око 22 часа пред Тужиоцем за организовани криминал поводом низа тешких кривичних дела.

Они су претходно у тужилаштво доведени под јаким полицијским обезбеђењем, са дестак возила која су их увезла у зграду Специјалног суда где се налази седиште Тужилаштва за организовани криминал.

У пратњи 22 возила, у којима су се налазили припадници организоване криминалне групе, биле су специјалне јединице Жандармерије и специјалне јединице СБПОК-а, као и припадници Интервентне јединице 92 Полицијске управе за град Београд.

(Б92)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Гробар у покусају

06.02.2021 08:23

Хапси багру! Мозе ли.ми неко реци колико има тих фракција на југу и да ли су им близе делије него гробари из друге фракције? Ко је ту главни или су сви криминалци који дођу на југ? Има нас који нисмо из Београда а навијамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

П

06.02.2021 08:49

Саслушајте и Терзића и похапсите управе и Партизана и Звезде јер је ту такође легло криминалаца који су у спрези са овим криминалцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МД

06.02.2021 09:04

Господар заразе и свега другог у Србији, одлучио је да Партизан више не буде ни други.

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

06.02.2021 14:37

Навијач је други назив за недефинисане људске сподобе, без циља у животу, негдје на прелазу из пећине у цивилизацију.

ОДГОВОРИТЕ