Saslušan generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura priveden je kasno večeras na informativni razgovor nakon čega je pušten, prenose mediji.

Srbija 06.02.2021 | 08:26
Saslušan generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura

Dugogodišnji funkcioner Partizana dao je izjavu na okolnosti vezane za uhapšene vođe navijača, posle cega je pušten, javlja Kurir.

Podsetimo, saslušanje Veljka Belivuka i pripadnika njegove grupe počelo je večeras oko 22 časa pred Tužiocem za organizovani kriminal povodom niza teških krivičnih dela.

Oni su prethodno u tužilaštvo dovedeni pod jakim policijskim obezbeđenjem, sa destak vozila koja su ih uvezla u zgradu Specijalnog suda gde se nalazi sedište Tužilaštva za organizovani kriminal.

U pratnji 22 vozila, u kojima su se nalazili pripadnici organizovane kriminalne grupe, bile su specijalne jedinice Žandarmerije i specijalne jedinice SBPOK-a, kao i pripadnici Interventne jedinice 92 Policijske uprave za grad Beograd.

(B92)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Grobar u pokusaju

06.02.2021 08:23

Hapsi bagru! Moze li.mi neko reci koliko ima tih frakcija na jugu i da li su im blize delije nego grobari iz druge frakcije? Ko je tu glavni ili su svi kriminalci koji dođu na jug? Ima nas koji nismo iz Beograda a navijamo.

ODGOVORITE
Name

P

06.02.2021 08:49

Saslušajte i Terzića i pohapsite uprave i Partizana i Zvezde jer je tu takođe leglo kriminalaca koji su u sprezi sa ovim kriminalcima.

ODGOVORITE
Name

MD

06.02.2021 09:04

Gospodar zaraze i svega drugog u Srbiji, odlučio je da Partizan više ne bude ni drugi.

ODGOVORITE
Name

...

06.02.2021 14:37

Навијач је други назив за недефинисане људске сподобе, без циља у животу, негдје на прелазу из пећине у цивилизацију.

ODGOVORITE