Ухапшен сарадник Веље Невоље, био са два тужиоца

Данас је у Панчеву у друштву два државна тужиоца, ухапшен Милош Ђукановић из Панчева, навијач Партизана близак Вељку Беливуку,сазнаје Б92.нет.

Србија 05.02.2021 | 16:20
Ухапшен сарадник Веље Невоље, био са два тужиоца

Ђукановић се у тренутку хапшења налазио у друштву Томе Зорића, члана Државног већа тужилаца и Милице Љубичић, заменице Другог основног јавног тужиоца.

Такође у Панчеву су приведене две особе блиске криминалном клану Веље Невоље и Марка Миљковића Марета.

У питању су Предраг Јанковић познатији као Песко и Марко Милосављевић јавности познат под надимком Бојке.

Јанковић и Милосављевић су продужене руке Беливука.

Подсетимо, у опсежној акцији безбедносних снага јуче и током ноћи ухапшено је више особа блиских Беливуку, познатијем као Веља Невоља.

Он се сумњичи за најтежа кривична дела - убиства, отмице и трговину дрогом, као и изнуде.

О томе је јуче говорио и председник Србије Александар Вучић који је казао да нико није јачи од државе, те да ће се обрачунати са свима који врше кривична дела.

"Ово је велики ударац за мафију и организовани криминал", поручио је Вучић. Похвалио је све који су учествовали у тој акцији и истакао да то за њих није био нимало једноставан задатак, јер су "на коцку" ставили и своју безбедност и безбедност својих породица за сигурност грађана Србије.

(Б92) 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Провидно

05.02.2021 17:58

Као прво неподржавам криминал и невољу али...Користио пословни простор џаба (као нико није знао!?)...радио за власт ову или ону (сазнаће се)...е сада је црна овца...неко мора бити крив за сва срања и све то у јеку короне испливало на површину...превише провидно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бас

05.02.2021 20:14

Скроз!

Name

Јоој

06.02.2021 14:41

Мудрови јел' то по вама крив зато што неко мора бити. Лупате као отворен прозор. Није он убијао, киднаповао, продавао дрогу... Паметну доста.

Name

Миленко

05.02.2021 19:34

А зашто не ухапсисе тужиоце...?

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Миленко

06.02.2021 08:29

Највјероватније примали мито и размјењивали информације од Хркаловићеве, шта и како даље.

Name

Слобода

06.02.2021 16:26

А засто ститите Поједине Инспекторе који су цијело време давали подрску овој мафији у дилању дроге.Ста вреди ова акција ако не ухватите Логистицаре из Полиције.Они це сада наци друге Момке који це да раде и дрога се даље наставља.само промјена Радника.

ОДГОВОРИТЕ