Uhapšen saradnik Velje Nevolje, bio sa dva tužioca

Danas je u Pančevu u društvu dva državna tužioca, uhapšen Miloš Đukanović iz Pančeva, navijač Partizana blizak Veljku Belivuku,saznaje B92.net.

Srbija 05.02.2021 | 16:20
Uhapšen saradnik Velje Nevolje, bio sa dva tužioca

Đukanović se u trenutku hapšenja nalazio u društvu Tome Zorića, člana Državnog veća tužilaca i Milice Ljubičić, zamenice Drugog osnovnog javnog tužioca.

Takođe u Pančevu su privedene dve osobe bliske kriminalnom klanu Velje Nevolje i Marka Miljkovića Mareta.

U pitanju su Predrag Janković poznatiji kao Pesko i Marko Milosavljević javnosti poznat pod nadimkom Bojke.

Janković i Milosavljević su produžene ruke Belivuka.

Podsetimo, u opsežnoj akciji bezbednosnih snaga juče i tokom noći uhapšeno je više osoba bliskih Belivuku, poznatijem kao Velja Nevolja.

On se sumnjiči za najteža krivična dela - ubistva, otmice i trgovinu drogom, kao i iznude.

O tome je juče govorio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je kazao da niko nije jači od države, te da će se obračunati sa svima koji vrše krivična dela.

"Ovo je veliki udarac za mafiju i organizovani kriminal", poručio je Vučić. Pohvalio je sve koji su učestvovali u toj akciji i istakao da to za njih nije bio nimalo jednostavan zadatak, jer su "na kocku" stavili i svoju bezbednost i bezbednost svojih porodica za sigurnost građana Srbije.

(B92) 

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Providno

05.02.2021 17:58

Kao prvo nepodržavam kriminal i nevolju ali...Koristio poslovni prostor džaba (kao niko nije znao!?)...radio za vlast ovu ili onu (saznaće se)...e sada je crna ovca...neko mora biti kriv za sva sranja i sve to u jeku korone isplivalo na površinu...previše providno!

ODGOVORITE
Name

Bas

05.02.2021 20:14

Skroz!

Name

Jooj

06.02.2021 14:41

Mudrovi jel' to po vama kriv zato što neko mora biti. Lupate kao otvoren prozor. Nije on ubijao, kidnapovao, prodavao drogu... Pametnu dosta.

Name

Milenko

05.02.2021 19:34

A zašto ne uhapsise tužioce...?

ODGOVORITE
Name

@Milenko

06.02.2021 08:29

Najvjerovatnije primali mito i razmjenjivali informacije od Hrkalovićeve, šta i kako dalje.

Name

Sloboda

06.02.2021 16:26

A zasto stitite Pojedine Inspektore koji su cijelo vreme davali podrsku ovoj mafiji u dilanju droge.Sta vredi ova akcija ako ne uhvatite Logisticare iz Policije.Oni ce sada naci druge Momke koji ce da rade i droga se dalje nastavlja.samo promjena Radnika.

ODGOVORITE