Како бисте реаговали на овакав призор у соби?! У Аустралији је то нормално!

Аустралијанка у Сиднеју имала је шта да види када је ушла у дечју собу своје куће у Синдеју – стотине младунаца паукова-ловаца по ћошковима.

Занимљивости 04.02.2021 | 16:42
Како бисте реаговали на овакав призор у соби?! У Аустралији је то нормално!

Пета Роџерс из Хобарта у Аустралији поделила је снимак који јој је послала пријатељица из Сиднеја од ког се многима подигла коса на глави и који је још једном оправдао репутацију Аустралије.

Пријатељица је послала фотографије и снимак ћеркине собе, након што јој је тинејџерка рекла: „Мама, имам гомилу паукова овде“, преноси Еј-Би-Си.

У правом аустралијском маниру мајка је прокоментарисала: „Није страшно, има их око 50, 60 овде.“ А онда је окренула камеру ка другом ћошку у којем је било још два пута толико паукова на плафону и зидовима.

„Тако су слатки“, каже на снимку.

 

Ред паукова-ловац броји више врста, од којих је најпознатији хетеропода маxима, односно џиновски паук-ловац чији распон ногу може да достигне и 30 центиметара.

Током лета у Аустралији популација паука-ловаца порасте драстично, па овакве сцене нису претерано неуобичајене, преносе медији. У Сиднеју је прошле недеље неколико десетина становника пријавило сличне инвазије, које је највероватније покренула недавна промена времена.

Извор: РТС

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

!

04.02.2021 16:23

Ма шта слатко, детаљна дезинфекција, дезинскекција и дератизација!!!

ОДГОВОРИТЕ